Tijdens het 16e filmfestival van Rome nam Angelina Jolie twee van haar dochters mee de rode loper op. Voor de screening van haar nieuwste Marvel-film, Eternals schitterden Zahara (16) en Shiloh (15) nét zo hard als hun mama.

Als een godin

Angelina Jolie verblufte alle ogen met een prachtige metallic korset-jurk van Versace. ‘Ze zag eruit als een godin,’ aldus Donatella Versace op Instagram, en gelijk heeft ze:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donatella Versace (@donatella_versace)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Angelina’s mooiste ‘accessoires’? Haar 16-jarige dochter Zahara en de 15-jarige Shiloh. Zahara droeg een witte jurk met gouden accenten en met haar lokken naar één kant gepind, leek ook zij op een Griekse godin. Shiloh kwam meer casual maar schitterde nét zo hard in een zwarte A-lijn jurk en gele trainers met dierenprint. Haar haren zaten in een updo met knot en vlechtjes.

Vintage & upcycling

Eerder deze maand, tijdens de Los Angeles première van diezelfde film, werd Jolie al vergezeld van haar twee oudste dochters. Toen verschenen ook de 20-jarige Maddox en 13-jarige tweeling Vivienne en Knox op de loper. Enkel de 17-jarige Pax ontbrak op het partijtje.

Leuk weetje? Voor die gelegenheid droeg Zahara de jurk die haar moeder aanhad op de Academy Awards in 2014. “Mijn kinderen zijn volledig gekleed in vintage en in mijn oude Oscar-jurk,” vertelde Jolie toen. “We did all vintage and upcycled my old stuff.” Knap!

Voor de filmfanaten: Eternals gaat over een onsterfelijk alienras dat uit hun schuilplaats op aarde komt van zodra die aangevallen wordt door een andere groep aliens, de Deviants. De superheldenfilm werd geregisseerd door de Oscar-winnende Chloé Zhao en naast Jolie spelen ook Kit Harington, Salma Hayek en Gemma Chan mee. Jolie vertolkt de rol van de krachtige strijder, Thena. Nù ook in de Belgische bioscopen!

Meer glamour

Beelden: Getty Images.