Het acteurskoppel Blake Lively en Ryan Reynolds werd voor de derde keer mama en papa. In de zomer beviel de Gossip-girl actrice en dat zou ze volgens Us Weekly en People dus zo’n twee maanden geheim hebben gehouden. Blake en Ryan hebben al twee dochters samen: James (4) en Inez (2).

Wie is deze Pokémon?

Naar het geslacht en de naam is het voorlopig nog even gossippen en het koppel heeft het nieuws zélf nog niet bevestigd. Ze houden hun kinderen dan ook liever ver weg van de media, en de 32-jarige Blake verdween de afgelopen negen maanden ook eventjes van het toneel om volop te genieten van haar zwangerschap en haar gezin.

Hoe Blake Lively de zwangerschap bekend maakte? Tijdens de première van Ryan Reynolds’ film Detective Pikachu in mei dit jaar. Ze postte een foto op Instagram waarbij haar bolle babybuik al volop te zien was en schreef erbij: ‘PokeMOM… Out Now’.

View this post on Instagram

PokeMOM…. Out now.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Familie op eerste plaats

Aan de Amerikaanse Marie Claire vertelde de prachtige blondine ooit: “All my eggs are in one basket, and that’s my family. That’s where my heart is. That’s where my everything is. That’s the thing that I feel most protective of and the thing that I feel is the most exposed when I feel exploited.”

Het kleintje wacht dus in elk geval een warme thuis. Proficiat Blake en Ryan!

Openingsbeeld: Getty Images

Meer over Blake Lively