Catie zegt “ja”, maar wat er dan gebeurt is fenomenaal!

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

Een onverwacht en romantisch huwelijksaanzoek, dat is waar élke vrouw van droomt toch? Video’s van super lieve aanzoeken duiken meer en meer op, maar deze verrassing van Zach, doet ons echt naar adem happen.

 

Tijdens een romantisch weekendje, ging Zach plots op zijn knie om zijn vriendin Catie ten huwelijk te vragen. Ze twijfelde geen moment en zei overtuigend “ja”. Maar wat er daarna gebeurde, had ze helemaal niet verwacht...

Twee keer “ja”

Het vervolg van zijn aanzoek was: “Catie, wil je vandaag trouwen? Iedereen is hier en alles is klaar.” Euhm, wablief?

Landon Momberg

Op dat moment kwamen familie en vrienden toegelopen. “Alles is in orde,” zei Zach, “je kleed, de plannen, en iedereen is hier”. Catie barstte in tranen uit en schreeuwde van geluk: “Yes, let’s do this!”

Landon Momberg

Hun hotel was plots omgetoverd tot bruidssuite en Catie kon kiezen tussen twee jurkjes, uitgekozen door haar mama, zus en vriendinnen. Ze koos de jurk waar ze zich het beste in voelde en (wauw!) ze straalde als een fantastisch bruidje! Amper 4 uur na die ene “yes” volgde dan de “I do”, iets wat weinig koppeltjes hen nadoen! Congrats!

Landon Momberg

LYB_0116_COV_CoverOp zoek naar inspiratie voor je droomhuwelijk? Check dan zeker Loving You by Feelingvanaf woensdag 21 september in de winkel.

Bereid je voor op een fantastisch huwelijk!

6 fouten die je moet vermijden bij het kiezen van een verlovingsring
Dit is de meest gewilde trouwjurk ter wereld
Deze 7 romantische quotes brengen je in de zevende hemel

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content