Dat Meghan Markle enkele nieuwe regels moet naleven nu ze vrouw van Prins Harry is, was al duidelijk. Maar de meest bizarre regel is wellicht deze, nu blijkt dat ze niet altijd zomaar kiest wanneer ze gaat slapen.

Wanneer Meghan logeert bij de Queen in haar huis in Sandringham mag ze pas gaan slapen als de Queen beslist dat het tijd is om te gaan slapen. Dat zegt Sir William Heseltine, de voormalig privésecretaris van de Queen in een reactie bij het boek ‘The Royals in Australia’.

Lees ook: Meghan Markle is van plan opnieuw het koninklijke protocol te breken

Dat geldt overigens voor alle royals, zelfs haar man prins Philip moet wachten op het teken van zijn vrouw. Volgens de privésecretaris is de Queen – ondertussen al 92 – een echt avondmens, ze zou pas gaan slapen rond middernacht. Volgens hem werd de regel wel al doorbroken. Prinses Diana zou vroeger een hekel hebben gehad aan de richtlijn. “Op avonden in koninklijk gezelschap durfde niemand te gaan slapen, ze probeerden het gesprek gaande te houden. Behalve Diana dan, zij heeft zich meermaals geëxcuseerd om zich terug te trekken in haar slaapkamer.”

Let wel: de regel geldt enkel als ze verblijven bij de Queen in haar huis in Sandringham. Onlangs kregen ze nog dit stulpje waar ze zichzelf kunnen terugtrekken als ze vroeg onder de wol willen.

Meer over Meghan & co:

(Bron: The Sun)