Prins Harry is ongetwijfeld een van de meest populaire royals bij het Britse volk. Zelfs de huisfotograaf is dol op Harry’s humor. Met een kleinkind op komst, is ook Queen Elizabeth heel enthousiast. Toch is er een dingetje dat haar minder bevalt.

Zo is de Queen helemaal niet enthousiast over zijn baard. Katie Nicholl schreef een biografie over prins Harry. In ‘Life, Loss and Love’ heeft ze het onder andere over Harry’s gezichtshaar.

Prins Hairy

Zo vertelde ze aan Express dat Harry tijdens zijn tijd in het leger besloot om zijn baard te laten groeien. Daarna hield hij hem graag. En laat dat nu net het probleem zijn: de Queen houdt van een gladgeschoren huidje. Toch zou de Queen hem uitzonderlijk toestemming gegeven hebben om een baard te laten staan voor de trouw. Volgens Hello! Magazine was de rest van de familie bovendien wel fan van de baard van Harry. “Nichtje Zara noemde hem zelfs Prins Hairy“.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ach, zo zijn er wel eens vaker kleine onenigheden. Prins William is dan weer dol op motorrijden. “Daar is ze doodsbang van”, vertelde fotograaf James Whitaker enkele jaren geleden al. Volgens hem niet zo vreemd. “Ze ziet de hele tijd paparazzi rondrijden op een motor om geniepig foto’s te nemen, en nu rijdt haar kleinzoon zelf op zo’n motor”, klinkt het. Al bij al zal het nog meevallen, want beide kleinzonen kregen op hun trouw een wel heel bijzonder huwelijkscadeau. 

 

Meer over de Britse Royals:

(Openingsbeeld: Photonews)