ZIEN: zo zag Meghan Markle’s glamoureuze ‘secret’ baby shower eruit

Dat Meghan Markle haar baby shower zou ‘vieren’ in New York, was al langer bekend, dat ze dat zou doen in ware Hollywood celeb-stijl nog niet. Dat de zeven maanden zwangere Duchess van Sussex er gespot werd in de meest glamoureuze outfits, gekiekt werd op weg naar de meest ’trendy’ plekjes in town – steevast in het gezelschap van één of meerdere van haar A-list pals dan nog, wordt haar door de conservatieve Britse pers wederom niet in dank afgenomen.

Een korte blik in Meghan’s bezoek aan haar Amerikaanse thuishaven – én in haar veelbesproken baby shower natuurlijk.

A-listers vullen de gastenlijst

Baby shower-organisatrices van dienst waren Hollywoodpersoonlijkheden en hartsvriendinnen van de Duchess, Amal Clooney en Serena Williams. Ook op de gastenlijst van de shower niets anders dan celeb A-list volk: onder meer televisiepersoonlijkheid Gayle King, ontwerpster Misha Nonoo en Suits-actrice Abigail Spencer tekenden present.

Foto: Amal Clooney – zelf mama van twee – op weg naar de shower. 

Ook de rest van Meghan’s bezoek stond in teken van de socialite-kringen waarin de Amerikaanse actrice zich bewoog vóór haar verloving met de Britse Prins Harry. Zo werd ze verschillende keren in de New Yorkse straten gespot op weg naar een van de best bewaarde secret trendy celeb-hotspots van de Big Apple.

Foto: Meghan en haar bestie en ex-Suits-collega Abigail Spencer. 

Zo zouden Meghan en co onder meer zijn gaan dineren in Ralph Lauren’s vernuftige The Polo Bar en werden de Hertogin en tennisster Serena Williams gefotografeerd op weg naar het luxehotel ‘The Mark’ on the Upper-East Side. (En elke zichzelf respecterende Gossip Girl-kijker weet dat je aan die Upper East Side qua exhuberante luxe en royale decadentie onvermijdelijk wel gebeiteld zit).

Luxe penthouse

Het hotel in kwestie bleek bovendien ook de uitvalsbasis voor de baby shower zelf. Met name in het meest fancy penthouse dat het gebouw ter beschikking had: eentje met vijf slaapkamers, vier open haarden, zes badkamers én een aparte diner- en woonruimte. Het terras van het vastgoedpareltje kijkt dan weer uit over Central Park. Kostenplaatje van het tijdelijke verblijf van Markle en haar vrienden: zo’n 66.000 euro per nacht.

Vast geen goedkoop reisje dus. Maar, zo liet Kensington Palace al weten, aangezien het hier een private aangelegenheid van de Hertogin betrof, zou de hele baby shower-trip van Markle volledig bekostigd zijn door ‘personal funds’.

Bovendien zou ook Serena Williams een duit in het geldzakje gedaan hebben: bij wijze van klein cadeautje aan haar vriendin zou ze alle hotelkosten voor haar rekening genomen hebben. Prompt spijt dat je niet vroegtijdig aan een tenniscarrière hebt gedacht? Wij ook.

Cadeautjestijd (en niet alleen voor de mommy to be)

Bovenop alle op het desbetreffende moment zelf gepresenteerde luxe (lees: een lesje bloemschikken, een divers aanbod aan overheerlijke desserts speciaal bereid door de chef-kok van het hotelrestaurant in kwestie, of wou er iemand horentje van de reuzegrote suikerspinmachine misschien?) stuurde de Hertogin haar vrienden natuurlijk ook niet zomaar met lege handen terug naar huis. Elk van hen ontving bij afscheid nog een koffertje van het merk Away. 

 

Uiteraard kreeg ook Meghan zelf van haar haast al even financieel rijkelijk gespijsde vriendenkring heel wat moois gepresenteerd: onder andere een drie-in-één verstelbare wieg van het merk Hudson – volledig opgebouwd uit ecologisch verantwoorde materialen of courseeen kinderfietsje en een badje werden door het kennersoog gespot, toen ze het hotel werden binnengerold.

Persoonlijke meute fotografen?

Volgens de Britse pers zou het niet voor niets zijn dat de hele ‘secret (voor zover deze Duchess iets in het geheim kan doen) baby shower toch zo mooi in beeld werd gebracht: volgens tabloid The Sun zou Meghan zelf een resem fotografen hebben ingehuurd om van de hele vijf-dagen-durende trip geen enkel moment onbelicht te laten. Wat daar effectief van waar is, daar hebben wij stervelingen natuurlijk maar het raden naar.

Private jet

Tot slot zou de Hertogin al het moois dat ze van haar Amerikaanse club in ontvangst mocht nemen, netjes naar huis vervoerd hebben via een private jet-vlucht, ten minste zo meldt The Daily Mail. Dat het niet zomaar een vliegtuigje betrof, mag blijken uit de vrij ongewone voorzieningen: zo zou het toestel onder meer een douche, een woongedeelte met een bank en bed en zelfs een klein keukentje bevatten.

Ook de heen- en terugvlucht kostten Meghan dan ook een aardige duit: naar verluid zo’n 222.000 euro. Amal Clooney – die de Duchess veilig en wel terug richting U.K. begeleidde – stond erbij en zag dat het goed was.

Happy mommy, happy child

Misschien nog het belangrijkste wel, is dat Meghan er gedurende haar hele trip bijzonder gelukkig en ontspannen blijliep. En dat is maar goed ook: het zal vast de laatste keer in lange tijd geweest zijn dat de voormalig Amerikaanse actrice nog eens zorgeloos – en kinderloos – van haar oude, royal-loze bestaan kon genieten in het gezelschap van niemand minder daar haar absolute besties. En daar wordt zelfs een Britse Duchess gelukkig van, toch?

Beeld: Photonews. 

Lees ook:

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content