Het Amerikaanse People magazine heeft z’n oog laten vallen op een knappe man en riep ‘m maar meteen uit tot het meest sexy stukje testosteron op onze aardbol. Vorig jaar ging die titel nog naar de Nederlandse acteur Michiel Huisman en ook dit jaar grijpt een filmster de trofee.

De meest sexy man van het moment

De 46-jarige Idris Elba is volgens People de ‘meest sexy man van het moment’. “Ik moest het twee keer vragen,” reageerde Elba verrast. “Nadien keek ik eens goed in de spiegel en dacht ik bij mezelf, ‘ja, je ziet er best sexy uit vandaag!’ maar om eerlijk te zijn: het was een leuke verrassing en zeker goed voor m’n ego.”

Voor wie ‘m niet kent: hij woont in Londen en is vooral populair sinds zijn rol in de HBO-reeks The Wire. Hij won bovendien een Golden Globe voor zijn hoofdrol in de BBC-detectivereeks Luther. Daarnaast was-ie de Noorse god in de film Thor, vertolkte hij Nelson Mandela in Mandela: Long Walk to Freedom en stond hij naast Kate Winslet in The Mountain Between Us. Je kon ‘m deze zomer ook spotten op Tomorrowland (hij is naast acteur ook dj) én hij was in mei één van de A-list gasten op het trouwpartijtje van Meghan Markle en prins Harry .

‘My name’s Elba, Idris Elba’

De titel van People – die al sinds 1985 wordt uitgereikt – ging eerder al naar Blake Shelton, Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney en Channing Tatum. Het is nog maar de derde keer dat een niet-blanke man met de eer gaat lopen, na Denzel Washington in 1996 en Dwayne ‘The Rock’ Johnson in 2016.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Idris Elba zou volgens sommigen kanditaat-opvolger zijn van Daniel Craig in de films van James Bond. Hij zou de eerste niet-blanke 007 worden en zette de roddels nog wat extra kracht bij door de volgende tweet: ‘My name’s Elba, Idris Elba’. Daarna maakte hij wel meteen duidelijk dat er nog geen beslissing is gevallen. Stout 😏.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Films en series die je nog moet zien