Deze 3 Feeling-gastvrouwen vallen in de prijzen!

Vlaamse kookboeken zijn hot, en niet enkel in België. In China op de World Cookbook Awards vielen maar liefst 4 Vlaamse auteurs, waaronder 3 voormalige Feeling-gastvrouwen, in de prijzen. Zowel Sofie Dumont als Ellen Kegels en Pascale Naessens verlieten China op de prijsuitreiking met een podiumplaats.

1. Sofie Dumont met ‘Op de groei’

Sofie Dumont – TV-kok, auteur en mama van dochtertje Grace – werd genomineerd voor haar ‘Op de groei’ reeks. De twee boeken ‘Op de groei 2: samen eten is lekker en leuk’ en ‘Op de groei 3: samen koken zorgt voor lekkerbekken’ delen samen de derde plaats in de categorie TV Celebrity Chef Europe.

https://www.instagram.com/p/BQ7R–QFGTT/?taken-by=sofiedumontchef

2. Ellen Kegels met ‘#LN Fairfood’

Met je eerste kookboek in de prijzen vallen: het lukt niet iedereen. Onderneemster en auteur Ellen Kegels slaagde er wél in. Ze sleept met haar boek ‘#LN Fairfood’ de eerste prijs in de wacht in de categorie ‘Latijns-Amerikaanse kookboeken buiten Latijns-Amerika‘. Daarnaast lanceerde Ellen ook haar eigen fairfood-lijn.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

3. Pascale Naessens met ‘Puur Pascale’

Gezonde voeding scoort nog altijd. Dat bewijst Pascale Naessens met haar boek ‘Puur Pascale’. Ze sleept een aanzienlijke prijs in de wacht: de tweede plaats in de categorie ‘Beste Kookboek‘. Haar boek ‘Puur Pascale‘ staat in het teken van gezonde en evenwichtige voeding, iets dat ze nog extra in de verf zette tijdens het ontvangen van haar prijs: “Natuurlijke voeding doet mijn lichaam goed: het is voeding die me sterker en een vat vol energie maakt, en voeding die vooral een gevoel van geluk geeft”.

PS Op dinsdag 20 juni presenteert Pascale Naessens samen met tal van andere internationaleexperts de lezing Voeding Vandaag. Mis het niet en Schrijf je hier in!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

4. Filip Salmon met ‘Wijn in België’

De vierde prijzenpakker is freelance journalist en wijnkenner Filip Salmon. Hij stelde een boek samen over de Belgische wijncultuur, goed genoeg om hem een zilveren plaats te bezorgen in de categorie ‘Boeken over Europese wijnen’.

Lees ook

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content