Sommige vrouwen lijken alleen maar knapper te worden met de jaren, en dan hebben we het grosso modo over celebrities. De sterren hebben zo hun eigen beautygeheimen (al zal de plastische chirurg hier en daar ook wel een handje helpen – weet je niet van ons) en daar kunnen we zéker wat van opsteken.

11 x celebs die er jonger uitzien

Al kan make-up natuurlijk heel wat ouderdomskwaaltjes verbergen – deze celebs zijn zelfs bijna onherkenbaar zonder een laagje schmink -, er zijn ook heel wat verzorgingsregels die het verschil maken. Kijk én leer:

Jessica Alba (36)

Jessica Alba is de 36 al gepasseerd en dat zou je absoluut niet zeggen – al heeft die bolle buik daar misschien ook iets mee te maken. In juli kondigde ze op deze ludieke manier haar derde zwangerschap aan via Instagram. Hoe ze er zo strak blijft uitzien? Dankzij vitamine A. “Retinol is écht het beste in de wereld. Ik gebruik het sinds de geboorte van m’n eerste dochter en het werkt vlekjes weg en maakt de textuur van m’n huid beter. Ik heb het gevoel dat ik er jonger uitzie dan toen ik eind twintig was.”

Julia Roberts (49)

“Het draait allemaal om goede genen,” nuanceert actrice Julia Roberts die er op haar 49ste echt fantastisch uitziet. “Daarnaast ben ik fan van de Lancôme Absolue L’Extrait (ze is er brand ambassadrice) die mijn huid hydrateert en die ook nog eens heerlijk ruikt,” zei ze aan People. “Natuurlijk helpt de Lancôme Grandiôse Mascara mij ook, hij is écht verbazingwekkend.”

Michelle Obama (53)

“Alles wordt beter naarmate je ouder wordt. Je hebt veel meer controle en je kent jezelf beter. Mijn doel is om een knap zeventigjarig omaatje te worden,” aldus Michelle Obama in een interview met Prevention. De voormalige first lady heeft een heel eenvoudig schoonheidsritueel. “Ik was mijn gezicht met een goede reiniger en ik gebruik een moisturizer met SPF. Af en toe ga ik naar de dermatoloog voor een microderm of een facial.” Daarnaast zweert ze bij deze organische botox waar Kate Middleton ook fan van lijkt te zijn.

Gwyneth Paltrow (44)

Gwyneth Paltrow experimenteert graag op beauty-vlak maar haar favoriete gadget? Dat is zonder twijfel een reinigingsborstel. “Leslie Lopez is mijn visagist en is helemaal weg van de reinigingsborstel van Clarisonic. Met een sonische frequentie wordt de huid hiermee gereinigd. Sommige borstels zijn in een klein formaat te verkrijgen en dus ideaal om mee te reizen. Ik ben echt geobsedeerd door die van mij sinds ik er eentje heb. Ik merk echt verschil voor mijn huid.” Daarnaast zou ze ook dit effectieve drankje drinken om haar huid rimpelvrij te houden.

Charlize Theron (41)

Charlize Theron favoriete beautyproduct is niet één van de minste. Ze zweert bij de Moisturising Cream van Crème de la Mer. “Tijdens de winter is, of wanneer ik een plek bezoek met een droog klimaat, gebruik ik deze rijke crème. Het is het enige product dat mijn huid gehydrateerd houdt.”

Gwen Stefani (48)

Over Gwen Stefani bestaat geen twijfel: echt iedereen schat haar jonger. Ze lijkt nog geen rimpeltje bij te hebben sinds haar debuut bij No Doubt in 1992 en dat is volgens de zangeres te danken aan haar Johnson’s Baby Lotion.

Halle Berry (50)

Ook Halle Berry heeft een trucje voor haar gezonde en glanzende huid. “Ik denk dat vrouwen, maakt niet uit van welke leeftijd, er beter uitzien als hun huid niet te droog of poederig is,” zegt ze aan Conde Nast Traveller. “Nadat ik mijn make-up heb gedaan, spray ik mijn gezicht in met rozenwater. Ook als ik geen make-up draag, spray ik het op. Het is heel verfrissend en het laat mijn huid stralen.”

Julianne Moore (56)

Als brand ambassadrice van L’Oreal Paris vertelt Julianne Moore over haar beautygeheim: “Ik ben zot van L’Oreal’s Facial Oil en de Age Perfect Cell Renewal Day Cream. Deze laatstgenoemde bevat SPF 15. Ik gebruik deze twee producten dagelijks en ‘s avonds gebruik ik daarnaast een product dat echt onmisbaar voor me is geworden: de Kiehl’s Creamy Eye Treatment met avocado.”

Jennifer Aniston (48)

Volgens Jennifer Aniston is haar skincare routine heel simpel. Naast gezonde voedingsmiddelen die ze steevast op haar menu zet, zweert ze bij zeep en water, moisturizer en zonnebrandcrème (sinds ze deze grote fout in haar jeugd beging). “Om m’n huid strakker en stralender te maken, hou ik ook van gezichtsbehandelingen,” zei ze aan Red. Haar favoriete foundation? Dat is de BareSkin Pure Brightening Serum Foundation SPF20 van Bare Minerals. “Hij is super zacht en vloeibaar en geeft het een mooie dekking.”

Elle Macpherson (53)

Elle Macpherson ademt haar eigen schoonheidsfilosofie, waarbij de huidsupplementen van WelleCo een belangrijke rol spelen. “Ik mix elke dag 500 ml gefilterd water, met twee theelepels van The Super Elixir Alkalising Greens en drink dit op,” zegt Ella. “Het verschil is buitengewoon. Mijn huid is niet meer droog, oogt voller en heeft een mooie glans.” Dat zien we, Elle ;-)!

Alyson Hannigan (43)

Alyson Hannigan ziet er op haar 43ste nog steeds uit als het tienersterretje uit de nineties hit Buffy. Het beautyproduct waar de ‘How I Met Your Mother’-actrice naar eigen zeggen niet zonder kan? “De Head and Shoulders 2in1 is mijn was-en-go routine als drukbezette mama (en brand ambassadrice van het merk ;-)).”

Meer beautytips van celebs