Het zijn spannende dagen op Kensington Palace, want na de geboorte van het nieuwe prinsje gisteren, wordt alles in gereedheid gebracht voor de grote dag van Prins Harry en zijn Meghan. Er ligt al heel wat vast, en nu is ook bekendgemaakt voor welke muziek de tortelduifjes kiezen. Het belooft een  romantische dag te worden.

Er wordt al een tijdje druk gespeculeerd over de muziek en de artiesten op de ceremonie. Zo werd er al verkondigd dat Ed Sheeran zijn opwachting zou maken en zelfs dat de meisjes van de Spice Girls het feest kwamen opvrolijken. Maar daarvoor is het nog even geduldig afwachten. Wel heeft Kensington Palace bekend gemaakt welke muziek ze zullen spelen tijdens de ceremonie in de kerk. “Er zullen heel wat bekende hymnes en koorstukken bij zitten”, klinkt het in de tweet die Kensington Palace de wereld heeft ingestuurd.

Bovendien zijn het niet de minste artiesten die de eer krijgen op het huwelijk te zingen. Zo werd onder andere gekozen voor Karen Gibson and The Kingdom Choir, een koor bestaande uit Britse artiesten die al meer dan 20 jaar zowel nationaal als internationaal optreden.  Daarnaast krijgt ook de 19-jarige cellist Sheku Kanneh-Mason de eer, hij werd opgemerkt door Harry toen hij in juni in Londen voor een goed doel speelde. James Vivian, is de man die alles in goede banen moet leiden. De playlist komen we pas te weten op 19 mei, net zoals de keuze voor de openingsdans. Spannend.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer over het huwelijk van Meghan & Harry: