Meghan en Harry hebben deze speciale wens als huwelijkscadeau

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

Wat vraag je als je alles al hebt en zo’n 600 gasten verwacht op je huwelijk? Dat probleem heb je als je Meghan Markle en Harry van Wales heet. Centjes voor hun huis hebben ze niet nodig, een wellness-arrangement evenmin. Maar wat – in hemelsnaam – dan wel? Goeie vraag.

William en Kate deden het ook

De jongste koningstelg stapt op 19 mei in het huwelijksbootje met de stijlvolle Meghan Markle en naast haar jurk en het verhaal achter de verlovingsring, zijn wij razendbenieuwd naar wat zo’n koninklijk koppel nu eigenlijk op hun huwelijkslijst zet. Wel, ze zouden hetzelfde geschenk vragen als Kate Middleton en prins William, en dat is héél erg nobel.

Kate en Will besteedden de centjes die ze van hun gasten kregen – dat ging over meer dan een miljoen! – immers aan een organisatie die kansarme kindjes helpt. Hoewel Meghan en William graag tradities breken – Markle wil omwille van deze reden zélf speechen op haar bruiloft – zal ook het koppel hun centen schenken aan het goede doel.

Merry’s lijstje

Toch is er voor de gasten die niet graag met lege handen toekomen ook een koninklijke verlanglijst. Deze ‘list’ is een geheime verlanglijst die enkel binnen de kleine familiekring rondgaat. “De lijst ziet eruit als elke andere huwelijkslijst die je voor een normale bruiloft zou krijgen. Er staan gewoon alledaagse dingen voor in huis op,” schreef The Times of London over de lijst van Kate en William in 2011. Toch vragen royals ook af en toe iets van een specifieke winkel, zoals Charles en Diana. “Prins Charles en Lady Diana hadden een privé verlanglijstje voor hun vrienden opgesteld. Deze lijst lag bij de General Trading Company in Sloane Street, een soort Harrods maar dan in Chelsea, vlakbij het ouderlijk huis van Lady Di,” meldde The New York Times in 1981. Wat er ook op’t privé-spullenlijstje van Merry staat, de centjes die ze krijgen, worden sowieso al goed besteed. Benieuwd welk goed doel het wordt!

Meer over hun huwelijk

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content