Deze vier dingen kunnen vrouwen écht beter dan mannen

Who run the world? Girls. 

1. Autorijden

Of vrouwen nu écht beter kunnen autorijden dan mannen laten we in het midden, maar ze zijn alleszins beter in de verkeersregels respecteren. Zo blijkt uit een studie van de Vlaamse Automobilistenbond dat maar liefst 47% van de vrouwen nog nooit een snelheidsboete ontving. Vrouwen hebben dus duidelijk een minder zware voet in het verkeer.

2. Vrouwen kunnen beter studeren dan mannen

Meisjes doen het in de basisschool al beter dan hun mannelijke klasgenootjes. Dat is niet te verklaren door het intelligentieniveau van de kinderen, maar door het feit dat meisjes gewoon harder werken en goede cijfers willen behalen.

3. Vrouwen zijn hygiënischer dan mannen

Een recente studie vond dat de werkplekken van mannen over het algemeen minder proper zijn dan bij vrouwen. de mannen uit de studie hadden over het algemeen 10 tot 20% meer bacteriën in hun werkplek dan vrouwen. De verklaring? Een gebrek aan hygiëne.

4. Vrouwen eten gezonder

Waar mannen sneller voor een diepvriespizza en rood vlees zullen kiezen, gaan vrouwen dan weer voor fruit en groenten. Klinkt logisch, toch? Nu nog van onze chocoladeverslaving afraken.

Nog meer bewijs nodig dat er heel wat sterke vrouwen op de wereld zijn? Lees dan hier het verhaal van Valérie: zij ging freelancen in plaats van zich arbeidsongeschikt te laten verklaren. 

Lees ook:

4 redenen waarom vrouwen superieur zijn

Zo protesteren vrouwen over heel de wereld

5 tips om je bh's langer mooi te houden

Partner Content

Gesponsorde content