GESPOT: Meghan Markle brengt verrassings-bezoekje aan Wimbledon

We hadden het al enigszins verwacht, maar niet dat het zo snel zou gebeuren: twee dagen nadat ook schoonzusje Kate Middleton een paar eerste tennismatchen op het grootste Britse tornooi kwam bijwonen, werd ook Meghan Markle op de befaamde Grand Slam-site gesignaleerd. Net als Kate hield ook de kersverse royal mum zich een beetje aan de traditionele kledingvoorschriften: een witte blazer, een casual jeans en een trendy zonnehoed, was al dat Meghan nodig had.

De match waarvoor Meghan speciaal een verrassingsbezoekje aan Wimbledon bracht? Dat mocht er – niet echt verbazend genoeg – eentje van bestie Serena Williams wezen. Samen met twee ‘college’-vriendinnen, Genevieve Hillis en Lindsay Roth, nam ze een plekje aan op de tribune van Court One, waar haar Amerikaanse vriendin het opnam tegen de Sloveense Kaja Juvan.

Girls day out

Meghan, die zichtbaar genoot van een ‘girls’ day out’, zag er erg ontspannen en geamuseerd uit, en leek bovendien ook sterk mee te leven met de gebeurtenissen op het tennisveld zelf: toen Serena in de eerste set eventjes het onderspit moest delven tegen de 18-jarige Sloveense, was dat duidelijk niet ‘according to plan‘.

Pas toen de Amerikaanse weer terug in de match raakte en volgende set met glans won, leek Meghan opnieuw haar ontspannen zelve te kunnen zijn.

Dat ze de kleine Archie ook buitenshuis niet zomaar vergeten was, mocht blijken uit een leuk accessoire dat de Duchess aan haar outfit had toegevoegd: om haar hals droeg ze namelijk een ragfijn halskettinkje met de letter A.

Casual mum-vibes

Ook de rest van haar outfit schreeuwde ‘casual trendy mum’-vibes: een jeans gecombineerd met klassiek-chique zwarte pumps, een zuiver zwart t-shirtje met ronde hals en – speciaal voor de Wimbledon-kledingvoorschriften – een witte blazer met een krijtstreepje.

Het Wimbledon-bezoekje was al de tweede publieke opwachting van Meghan in één week tijd, en dat terwijl er morgen alweer een heus event op de planning staat: namelijk het doopsel van zoonlief Archie. De Duchess is na een periode van bevallings- en zwangerschapsverlof dan ook duidelijk helemaal back on track!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content