Twee maanden, zo oud is het zoontje van Meghan Markle en Prins Harry inmiddels. De hoogste tijd voor een eerste onaangekondigd uitje buiten het royal estate van Windsor Castle, zo moet mama Meghan gedacht hebben. (Al kan de recent uit de hand gelopen commotie rond de al té private doop van baby Archie daar natuurlijk ook wel voor iets tussen zitten..) Waar de trip heenging? Naar een polowedstrijd voor het goede doel, waar vader Harry – en ook Prins William overigens – zelf aan deelnam. Ook schoonzus Kate Middleton en diens kroost mochten mee: gezellig toch, zo’n familie-uitstapje!

Let’s play

Elk jaar nemen de twee koninklijke broers van het Britse koninkrijk deel aan een polowedstrijd voor het goede doel, genaamd de King Power Royal Charity Polo Day, die dit jaar specifiek in teken stond van wijlen de eigenaar van voetbalclub Leicester.

Dit keer was het echter niet de polowedstrijd zelf die met alle aandacht ging lopen, maar wel een paar opmerkelijke supporters langs de zijlijn: Harry en William trokken er voor de gelegenheid immers niet alleen op uit, ook hun voltallige kroost en beide hertoginnen mochten mee.

Mama Meghan

Voor baby Archie en Meghan was het de eerste keer dat ze er zomaar samen voor een prive-aangelegenheid op uit trokken, en daar genoot de Duchess zichtbaar van: paparazzi op de loer of niet, Meghan zag er bijzonder ontspannen uit met haar newborn. Het moederschap gaat haar duidelijk al erg goed af.

Niet alleen werd de Duchess verschillende keren breed lachend gekiekt terwijl ze Archie op de arm draagt in een casual witte romper – en af en toe lichtjes bedekt met een baby-doek – ook het sussen van de kleine jongen lijkt al erg vlotjes te verlopen. Na de wedstrijd kwam ook vader Harry trouwens een liefdevolle blik werpen op zijn ‘twee schatten’.

Royal sisters-in-law

Niet alleen met baby Archie leek voor Meghan trouwens alles bijzonder goed te gaan, ook het contact met schoonzus Kate Middleton zag er erg gemoedelijk en ontspannen uit.

De twee hertoginnen werden samen zelfs lachend op beeld vastgelegd, iets dat normaliter alleen voorkomt bij officiële gelegenheden waarbij de twee eerder ‘noodgedwongen’ in elkaars bijzijn vertoeven, dan dat het echt gaan om ‘vrije wil’.

Rumour has it

Hoewel mama Kate duidelijk al iets meer werk had met haar kroost – zo wilde de vijfjarige George duidelijk zelf ook al eens oefenen met een polo stick en hield de kleine Louis dan weer in het bijzonder van mama Kate’s zonnebril – hadden de twee Hertoginnen het zichtbaar gezellig samen.

Misschien kan dit uitstapje dan ook wel eindelijk een beetje rust brengen in de geruchtenmolen rond de vermeende ‘moeilijke en verzuurde relatie’ tussen de twee Hertoginnen van de Britse Royal Family. Wij duimen alvast mee!

Lees ook: