Komst van baby Archie “verandert relatie” tussen moeders Meghan Markle en Kate Middleton

Al sinds enige tijd deden onder Britse tabloids geruchten de ronde dat de twee schoonzusjes uit de Britse Royal family – Meghan Markle en Kate Middleton – het niet zo op elkaar begrepen zouden hebben. Daar zou nu met de komst van Meghan en Harry’s eerste kind – baby Archie – verandering in zijn gekomen, zo zegt een bron die dicht bij de familie staat aan Us Weekly.

Al is de kleine Archie nog maar tien dagen jong – en hebben Kate en William hem pas voor het eerst ontmoet toen hij al een week oud was – toch zou de jonge prins al een aardige invloed hebben gehad op de ‘initieel bekoelde’ relatie tussen zijn moeder en haar schoonzusje Kate Middleton. Volgens een bron dicht bij de familie zou de baby ervoor gezorgd hebben, dat Kate en Meghan dichter bij elkaar staan dan ooit.

“Meghan en Kate zullen veel meer tijd met elkaar doorbrengen dan voorheen. Het feit dat ze nu kunnen ‘bonden over motherhood‘ heeft ervoor gezorgd dat ze closer zijn dan ooit”, zo klonk het.

Wonderful time

Nog voor Archie geboren was, liet Kate zich bovendien al regelmatig enthousiast uit over de nakende komst van een nieuw Brits prinsje in de familie: “Het is een bijzondere tijd voor ons: ook Louis en Charlotte werden in deze tijd van het jaar geboren, het is echt een geweldige tijd van het jaar om een kind in te krijgen. De lente hangt in de lucht, alles is zo mooi en zo vrolijk”, zo zei ze in een interview met de Daily Mail.

“Zoals ook William al zei, we kijken er enorm naar uit om de baby te mogen ontmoeten en om te ontdekken wat zijn naam zal worden. Het is zo’n heerlijke en spannende tijd voor hen twee (n.v.d.r. Meghan en Harry). We wensen hen deze komende twee weken dan ook al het beste. Een eerste kindje krijgen is toch ook altijd een beetje overweldigend en indrukwekkend.”

Het ziet er dus naar uit dat third-time mommy Kate het al helemaal ziet zitten om kersverse mama Meghan met raad en daad bij te staan in deze uitdagende periode in haar leven. Let’s hope for the best! 

American roots

Naast een inkijk in de persoonlijke relatie tussen Meghan en Kate, wist de bron van Us Weekly bovendien ook nog te vertellen dat Meghan er ten zeerste op gebrand is haar zoon ook vast een kijkje te laten nemen overseas wanneer die oud genoeg is om mee op het vliegtuig te nemen.

Volgens de bron vindt Meghan het erg belangrijk dat Archie de kans krijgt om naast zijn Britse Royal family history, ook zijn Amerikaanse roots wat verder uit te spitten. Om die reden plant ze dan ook een trip naar L.A. als zij en de baby daar klaar voor zijn.

Of de kleine prins daar dan ook álle leden van de familie zal ontmoeten is niet duidelijk. Het is immers een publiek geheim dat de relatie tussen Meghan en haar vader – en ook die met haar halfzus, Samantha (54) – op een laag pitje staat.

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content