Onlangs lieten we jullie al weten dat Kate Middleton en Meghan Markle beide dol zijn op de winterjassen van het Canadese merk Sentaler. Aan deze jas hangt echter een fameus prijskaartje vast. Mag het voor jou iets minder duur zijn? Ontdek hieronder voor welke betaalbare jas Kate Middleton kiest!

Terwijl prins Harry zich verloofde met Meghan Markle is Kate Middleton zwanger van haar derde kindje. We zullen echter nog even geduld moeten hebben voor beide gebeurtenissen. Zowel het trouwfeest van Harry en Meghan, als de geboorte van het kindje van Kate en William zullen pas in de lente van 2018 plaatsvinden. Ondertussen is ook in het Verenigd Koninkrijk het koude weer aangebroken. De hertogin van Cambridge droeg afgelopen vrijdag een geruite jas van Zara om haar babybuik warm te houden.

Kate goes casual

Na een blazer, een zomerjasje en jeansbroeken van de Spaanse kledingketen Zara, koos Kate Middleton bij aankomst op 1 december in het Londense St. Pancras station ook voor een geruite, halflange winterjas van Zara. Kate ging voor een casual look. Zo zie je maar dat ook royalty zich niet altijd op en top fancy moet kleden. Ze had haar winterjas van Zara gecombineerd met een warme trui met rolkraag. Een nonchalante look die wat ons betreft een shot in de roos is!

En het beste nieuws? De winterjas van Kate is nog niet uitverkocht en kan je nu gewoon bij Zara shoppen voor een luttele 89,95 euro. Zo kan ook jij je een beetje een hertogin voelen. Koop hem hier.

Lees ook: