Deze katten veroveren Londens metrostation

We worden dagelijks overspoeld door reclame. Trein- en metrostations hangen boordevol affiches en billboards van kledingmerken, high-tech elektronica, beauty stuff en nu ook... katten.

 

In het Londense metrostation Chapman wilden ze een tikkeltje origineler omspringen met traditionele reclame. Via een crowdfundingcampagne werd een campagne op poten gezet waarin adoptiekatten afgebeeld worden op alle plaatsen waar normaal reclameborden zouden hangen.

Poezelige reclameborden

cats3

Het initiatief komt van Citizens Advertising Takeover Service (CATS), een actie van een bende creatievelingen onder de naam GlimseDe katten die worden afgebeeld komen uit een asielcentrum en zijn op zoek naar een warm gezin. De organisatie hoopt met dit initiatief de katten sneller een nieuwe thuis te geven. Ook de pendelaars zijn blij, want die worden voor even van alle schreeuwende reclameprikkels verlost.

Catsnotads3

De actie is zo succesvol dat ze voldoende budget verzameld hebben om twee weken lang 68 reclameborden in het station over te nemen. What’s next? Dogs, maybe?

Meer opvallende reclamestunts

Video: is dit de mooiste reclamevideo ooit?
Is dit de meest racistische commercial ooit?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content