Na meer dan een jaar wordt één van de grootste mysteries van het Witte Huis opgehelderd. Herinner je je nog het ongemakkelijke moment waarop Michelle Obama een cadeautje kreeg van Melania Trump toen Donald officieel als president gehuldigd werd? Na veel speculuaties is er eindelijk duidelijkheid over de inhoud van de blauwe doos.

Video: Michelle krijgt cadeautje van Melania

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kranten en magazines van over zowat heel de wereld probeerden te raden wat er in de blauwe doos van Tiffany & Co. zou kunnen zitten die Michelle kreeg uit de handen van de nieuwe presidentsvrouw. Er werd onder andere gegokt op een sleutelhanger voor hun nieuwe stek of zelfs een zilveren lepeltje.

Tijdens een interview met Ellen Degeneres verklapte Michelle nu wat er echt in de doos zat. Bovendien had ze een verklaring voor het ongemakkelijke moment. “Het is een officieel staatsbezoek, er is een scenario dat tot in de puntjes is geregeld. Maar over het cadeau werd er niets gezegd, het stond niet in het script, ik stond daar dus met een doos in mijn handen wist niet meteen waar ik er mee naar toe moest.” Gelukkig was er manlief Barack om het uit haar handen te nemen en naar binnen te dragen.

Daarna verklapt ze ook nog wat er in die mysterieuze blauwe doos zat. “Het was een mooie fotokader.”

Meer over celebs: