Mooi glimlachen en ‘danku’ zeggen als je onder de boom een pakje vindt waar je niet wild van bent: niet zo als je Kim Kardashian heet – zelfs niet als het cadeautje in kwestie niet eens onder de kerstboom past en maar liefst zo’n kleine 12 miljoen euro waard is. Must be nice to be Kim, right?

‘Surprise’.. het is een villa!

Kanye’s laatste kerstcadeau aan zijn ega en reality-ster Kim Kardashian moet hem inmiddels zuur opgebroken zijn. Bij wijze van ‘kleine’ verrassing had de rapper zijn vrouw afgelopen december namelijk een riant nieuw optrekje in Miami gekocht: een ‘gemoedelijk’ appartementje met vier slaapkamers, vijf badkamers, een privéterras dat uitkijkt op zee en strand en tal van andere extra’s zoals een private fitnessruimte, een zwembad en een spa. De plaats van het droomhuis? Pal in de zogenaamde ‘billionaire beach bunker‘ aan de kustlijn van Miami.

Allemaal goed en wel die voorzieningen, moet Kim gedacht hebben, maar wat dan met al die medebewoners in de blok? De Amerikaanse socialite besloot dan ook dat Kanye’s kerstaankoop haar toch niet helemaal op het lijf geschreven was. Volgens het Amerikaanse Page Six zou het grootste probleem dan ook de privacy van het huis geweest zijn: de plek zou volgens Kim onvoldoende afgelegen en beschermd zijn om haar en haar gezin aan het publieke arendsoog te onttrekken.

Privacy-issues

Geen probleem, zei Kanye: dan zeggen we de hele handel gewoon weer af. Dat de zanger voor zijn toekomstige vastgoed alvast een voorschot van 600.000 dollar betaald had – waarvan hij dus geen cent zal terugzien – was daarbij blijkbaar geen onoverkomelijk probleem.

Het koppel laat weten volop verder te zoeken naar een buitenverblijfje dat wel voldoende in de privacy-eisen van het gezin kan voorzien.

 

Lees ook:

Beeld: Photonews.