Home Celebs Wel heel bijzonder: dit nemen de Britse royals altijd mee op vakantie

Wel heel bijzonder: dit nemen de Britse royals altijd mee op vakantie

Wel heel bijzonder: dit nemen de Britse royals altijd mee op vakantie

De Britse royals mogen dan veel geld hebben en vaak kunnen reizen, ze zijn niet helemaal vrij. Ze moeten een aantal regels volgen én bepaalde zaken altijd meenemen als ze op reis gaan. Het een al meer bijzonder dan het ander.

We leerden al dat de royals niet zomaar mogen doen wat ze willen als ze reizen. Wist je bijvoorbeeld dat ze een strikt vakantiedieet volgen en bepaalde dingen absoluut niet mogen eten? Daarnaast mogen bepaalde outfits nooit ontbreken. Maar wat de Queen volgens royalty watcher Duncan Larcombe altijd meeneemt, slaat alles.

queen

Duncan schreef royalty-nieuws voor The Sun en weet heel wat over het koningshuis. Zo verklapt hij dat de 93-jarige Queen Elizabeth altijd een zakje bloed in haar koffer heeft. “Als zij, prins Charles of prins William reizen, hebben ze altijd drie koninklijke dokters bij die omliggende ziekenhuizen hebben verkend, én een zak van hun eigen bloed, voor mochten ze dat nodig hebben”, legt hij uit. Dat is er vooral omdat op sommige plaatsen weinig of geen bloed voorradig is.

Naast een zak bloed hebben ze volgens Roya Nikhah van The Sunday Times ook minstens 12 personeelsleden per familielid bij. “Een secretaris of secretaresse, een kapper, een kamerdienaar en iemand die de digitale communicatie doet, onder andere.” Best druk op het privévliegtuig dus.

Meer over de Britse Royals:

(Beeld: Getty)