Download de gratis Feeling City Guide Oostende hier

Oostende is méér dan zandkastelen op het strand, pootjebaden in de zee of ijsjes smullen op de dijk – dat weten wij als geen ander. Oostende is ook shoppen in de hipste pop-ups en shops, je te goed doen aan culinaire hoogstandjes en interessante cultuur. Ben jij klaar om de badstad der badsteden op een andere manier te leren kennen? Wij helpen je op weg met onze favoriete adresjes.

Vanaf nu brengen we geregeld Feeling City Guides over Vlaamse steden uit: handige digitale gidsjes die je kan downloaden, zodat je een overzicht van de beste adressen altijd bij je hebt – mét handig kaartje. Na Leuven en Antwerpen, is het de beurt aan de parel van de Belgische kust: Oostende. De kuststad heeft het allemaal, en dat met het ruisen van de golven op de achtergrond en een gezond zeebriesje door je haren. Nog niet overtuigd? Download hieronder snel de gids en ontdek het vooral zelf.

Alle adressen in één handig kaartje

Om het je het zo makkelijk mogelijk te maken, maakten wij een interactief kaartje. Zo weet je meteen waar jouw nieuwe favoriete adresjes zich bevinden en hoef je zelf niet meer op zoek te gaan. Citytripping made easy!

(Verschijnt het kaartje niet? Probeer onderaan de website eens alle cookies te aanvaarden. Nog steeds verborgen? Ook via deze link krijg je het kaartje te pakken.)

Andere steden ontdekken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content