De 5 favoriete restaurants van Pascale Naessens

Na het gigantische succes van Feeling GOLD Citytrips pakken we uit met de 2de uitgave van onze premium luxelijn, die helemaal rond Pascale Naessens draait. Wij brengen jullie vandaag alvast in de stemming door de favoriete restaurants van Pascale Naessens te verklappen. 

Pascale Naessens houdt van gezond eten, ook op restaurant. In deze 5 restaurants gaan heerlijk genieten en een gezonde levensstijl perfect samen. 

Pascale Naessens: "Dit zijn de restaurants waar ik geen uitleg meer moet geven. Ze kennen mij, ze weten dat ik graag veel groenten eet in plaats van aardappelen en brood. Mijn favoriete plekjes zijn duidelijk mediterraan geïnspireerd ofwel voornamelijk gericht op groenten."

1. Danieli il Divino

sd
 
Deze brasserie met Italiaans-geïnspireerde keuken bevindt zich in het voormalig koetshuis van kasteel Den Brandt. Het werd opgericht door de Velvet Group dat ook Umami en Bar Soho uitbaat. 

Adres: Beukenlaan 12, 2000 Antwerpen  

2. A mano

In deze brasserie kan je terecht voor een diner of een snelle hap, van klassieke gerechten tot culinaire hoogstandjes. 
 
Adres: Antwerpsesteenweg 96, 2840 Rumst
 
 

3. Graanmarkt 13

Graanmarkt 13

Graanmarkt 13 is een restaurant, shop en galerij onder één dak. Chef Seppe Nobels tovert dagverse ingrediënten om naar lichte en gezonde smaaksensaties. Het restaurant werd bovendien door de Groene Gault&Millau uitgeroepen tot beste groenterestaurant van Vlaanderen 2015.
 
Adres: Graanmarkt 13, 2000 Antwerpen
 

4. Cielo 

Cielo

Bij Cielo geniet je van gezonde gerechten met een mediterraanse twist met zicht op de haven. Sinds 3 maart staat Milaanse topchef Davide Mazzoni achter het fornuis in een keuken die te zien is achter een grote glazen wand. 
 
Adres: Rijnkaai 2, 2000 Antwerpen
 

5. Kiliaan

Vooraan bevindt zich de brasserie, achteraan het restaurant, elk met een aparte menukaart. De kreeftenmenu is dé specialiteit die je hier geproefd moet hebben. 

 
Adres: Kiliaanstraat 40, 2570 Duffel
 
 

Feeling GOLD Pascale Naessens

FEELING GOLD Pascale Naessens Recepten die je nergens anders vindt, boeiende reisreportages en interessante ontmoetingen met mensen die een bron van inspiratie zijn voor Pascale Naessens. Stuk voor stuk prachtig vormgegeven. Om met al je zintuigen van te genieten. 

Feeling Gold Pascale Naessens ligt vanaf 20 april in de winkel.

 

Lees ook: 

3 recepten voor je feestmenu van Pascale Naessens 

Het fruitontbijt van Pascale Naessens. 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content