De lekkerste granola volgens Tiany Kiriloff

Granola is hot. Niet letterlijk, maar figuurlijk! Onze Feeling-gastvrouw Tiany is fan en geeft ons de meest verrukkelijke Granola-merken door.

Klik hier om deel te nemen.

 

La favo

La Favo

De granola van La Favo is een van mijn favo’s. Bij Belmodo kunnen we niet stoppen met ervan te eten. Favo Original is gemaakt van quinoa, havermout en verschillende noten.

Elisa Kookt

Elisa kookt

Achter ‘Elisa kookt’ gaat een straffe madam schuil: Els Sirejacob. Ze houdt van koken en het zal je dan ook niet verbazen dat ze haar granola zelf maakt. Deze dame ademt gewoon granola!

All good

all good

Simon Matthys en Julie Van den Kerchove zijn de founders van ALL GOOD. Zij brengen raw food op de markt dat je lichaam voorziet van de nodige voedingstoffen. Granola kan hier definitely niet ontbreken.

Baerbar

Baerbar

Baerbar is nog zo een overheerlijk concept! Amélie en Sam willen met Baerbar mensen aanzetten om tijd te maken voor een healthy breakfast, ook al hebben ze het druk. Hun glutenvrije potjes kan je overal opeten. Verkrijgbaar in verschillende smaken!

Wees gegroet granola

 

wees gegroet granola

Een op en top Gents merk van ontbijtgranen. Bij Wees Gegroet Granola gebruiken ze havervlokken die ook echt uit Gent komen. Nadien worden ze ambachtelijk bereid. Alles is handmade en ongelooflijk lekker!

 

 

feeling

Het grote modenummer van Feeling met gastvrouw Tiany Kiriloff ligt vanaf 19/08 in de winkel.

 

 

Lees ook:

De Favoriete Belgische merken van Tiany 

Get the look: de visgraatvlecht à la Tiany

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content