De nieuwe Feeling-gastvrouw: Cath Luyten

Elke maand hebben we in Feeling een bijzondere vrouw te gast. Zij geeft een unieke blik in haar wereld en neemt ons mee in wat haar drijft en passioneert. Deze maand is Cath Luyten aan de beurt. 

In het julinummer van Feeling (vanaf 17 juni in de winkel) maak je kennis onze nieuwe Feeling-gastvrouw Cath Luyten

Wie is Cath Luyten 

Cath Luyten (1977) is reportagemaakster en presentatrice. Ze is getrouwd met Frank Raes en mama van zoon Bill (7). Cath draaide reportages voor Vlaanderen Vakantieland en Café Corsari en presenteerde De Kazakkendraaiers en We’re Going to Ibiza. In haar vrije tijd mag ze graag rollerskaten, fietsen en kamperen.

Cath Luyten in Feeling 

Deze maand heet Cath Luyten je met veel enthousiasme welkom in haar wereld. En ze neemt ons mee naar Genua, in het spoor van haar favoriete schrijver, Ilja Leonard Pfeijffer. De stad waar niets is wat het lijkt, gooit eindelijk haar maskers af.

Cath Luyten in feel.it 

Editie 24 (komt uit op 20 mei) werd deze week volledig samengesteld in overleg met Cath. Lees in welke strandtent ze zomer én winter te vinden is en kopieer haar favoriete festival-look (althans, de komende twee jaar). Verder verklapt ze haar favoriete plekjes in Parijs (nee, niet in Ibiza), om te rennen én om te relaxen.

Cath Luyten online 

Cath Luyten zal deze maand ook terug te vinden zijn op al onze digitale platformen. Op de Feeling website deelt ze al haar insider tips. Hou ook zeker onze Facebookpagina en Pinterest in de gaten voor nog meer tips van Cath Luyten.

Partner Content

Gesponsorde content