De nieuwe Feeling-gastvrouw: Sofie Dumont

Elke maand hebben we in Feeling een bijzondere vrouw te gast. Zij geeft een unieke blik in haar wereld en neemt ons mee in wat haar drijft en passioneert. Na Pascale Naessens wordt de fakkel nu doorgegeven aan tv-kok Sofie Dumont.

In het meinummer van Feeling (vanaf 22 april in de winkel) maak je kennis met de drukke en smakelijk wereld van tv-kok Sofie Dumont. Zij is dan onze gastvrouw van de maand.

Wie is Sofie Dumont?

Sofie Dumont (1974) is de coolste chef-kok van 't land. In 2009 won ze de titel Lady Chef of the Year. Ze presenteerde op VT4 Goe Gebakken en nu op VTM het dagelijkse kookprogramma De keuken van Sofie. Deze no-nonsense mama van Grace Lio Summer gaat graag op café, houdt van the good life op Ibiza en breekt een lans voor écht eten.

Sofie Dumont in Feeling

In Feeling leidt Sofie Dumont ons langs de plekken die belangrijk zijn in haar leven, gaat samen met onze culinair journaliste op zoek naar de perfecte taco in Barcelona én en passant delen ze hun geheime gastronomische toppers daar. Deze editie van Feeling mag je niet missen!

Sofie in feel.it

Ook ons wekelijks digitaal magazine feel.it werd volledig samengesteld in overleg met Sofie Dumont. Daar lees je waarom Sofie Dumont zo gek is op de groenblauwe kust van Dubrovnik, haar zwak voor retrojurkjes, welke mascaras haar een stralende blik geven en waarom ze graag gaat eten bij TAN.

Sofie Dumont online

Sofie Dumont zal deze maand ook terug te vinden zijn op al onze digitale platformen. Op de Feeling website deelt ze al haar insider tips gaande van haar favoriete plekjes om heerlijk brood te kopen, waar ze op café gaat, tot welke keukengerief je in huis moet hebben. Hou ook zeker onze Facebookpagina en Pinterest in de gaten voor nog meer tips van Sofie Dumont!

Happy Day met fikse korting 

Happy Days Sofie DumontDeze maand is Feeling magazine er ook in pakket met het kookboek 'Happy Days' van Sofie, loop snel naar de krantenwinkel en haal het kookboek van SofieDumont in huis voor maar 9.95 euro extra. Dat is met een korting van maar liefst 67%

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content