Deze 5 Facebookgroepen volgt Pascale Naessens

Haar kookboeken voeren de bestsellerlijsten aan en ook op sociale media sluiten mensen zich massaal aan bij de ‘puur genieten’-filosofie van Feeling-gastvrouw Pascale Naessens. Maar welke facebookgroepen volgt Pascale Naessens zelf? 

1. Puur eten dat gelukkig maakt 

Pascale Naessens: “Rond mijn kookboeken ontstonden een aantal Facebook groepen. Leuk voor mij om dat te volgen”. In deze Facebook groep kunnen fans van de recepten van Pascale Naessens hun ervaringen, tips en foto’s uitwisselen. 
 

2. Wat eten we vandaag/op wijze van Pascale Naessens

Ook in deze groep kunnen fans samen genieten van gezond en puur leven à la Pascale Naessens. Voor liefhebbers die receptjes willen uitwisselen, graag een foto posten van hun kookkunsten of creatief bezig zijn met het vernieuwen van Pascale’s recepten. De groep telt al meer dan 4.000 ‘puur genieten’-aanhangers. 
 

3. Christchurch Belgian Social Club

Pascale Naessens: "Verder een paar Facebook groepen in Nieuw Zeeland, een van de landen waar ik binnenkort mijn boeken ga verkopen.” Je vind heel wat Belgische verenigingen in het buitenland, zo ook in Australië en Nieuw-Zeeland. Ideaal om contacten te leggen voor je naar het land trekt. 
 

4. Belgians in New Zealand 

Voor zij die gemigreerd zijn naar Nieuw Zeeland of plannen hebben om te migreren en raad zoeken is dit de ideale groep om te volgen. Je vindt er tal van praktische tips én je bent op de hoogte van alle Belgische activiteiten er die georganiseerd worden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content