Eva Daeleman blikt terug en vooruit

Het hele jaar lang had Feeling maandelijks een bijzondere vrouw te gast. In het kader van het eindejaar vonden wij het tijd voor een reünie. We nodigden hen uit op onze feestelijke eindejaarslunch, hadden een gezellige babbel en onderwierpen hen aan een snelle vragenronde. Benieuwd wat Eva Daeleman, gastvrouw van ons maartnummer, heeft geantwoord? Je ontdekt het hier.

Mijn feestdagen zijn niet compleet zonder: “Een food baby (dikke buik van het vele eten, red.), een kerstfilm, wollen sokken, een winterwandeling in de vrieskou. En glühwein.”

Ik was dit jaar bijzonder dankbaar voor: “De mensen die ik heb ontmoet tijdens mijn trip naar Azië en het vertrouwen van de uitgeverij bij wie ik mijn eerste boek kon uitbrengen.”

Cold turkey: in 2016 stop ik met: “Mijn social media-verslaving en ga ik meer mediteren.”

Dit was mijn beste Feeling-moment: “De trip naar Göteborg, mijn modeshoot en de ontmoeting met An (Brouckmans, hoofdredacteur), Michaël (De Moor, journalist) en de rest van het Feeling-team. Ik werd in een heerlijk warm nest gedropt!”

Ik heb dit jaar te lang getwijfeld over: “Mezelf. En die handtas van Annelies Timmermans, die ik dringend moet gaan kopen.” Dé ontdekking van 2015 was: “Het genot van een boek te schrijven.”

In 2016 kijk ik uit naar: “Een nieuwe soloreis én een nieuw tv-programma.”

Meer over Eva:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content