De favoriete reisbestemmingen van gastvrouw Tine Reymer

Op zoek naar inspiratie voor je volgende reis? Zoek dan niet verder want gastvrouw Tine Reymer tipt enkele topbestemmingen.

 

1. Met de huifkar door Frankrijk

Al enkele keren trokken Peter en ik met onze dochters op huifkartocht, met kar en paard doorheen de Drome-streek aan de Mont Ventoux. Heerlijk onthaastend en back to basics!

Meer info: www.dromeroulottesvacances.com

Duncan De Fey

 

2. Boomhut aan de Cote d’ Azur

In Saint Paul de Vence baat de belgische Diane samen met haar dochter ‘Orion Treehouse’ uit, een domein met vier luxe boomhutten en een prachtige zwemvijver.

Meer info: www.orionbb.com

14344711_1513973935343045_4992519461212682004_n

 

3. Op de boerderij

‘Het betere boerenbed’ maakt een feest van glamping op de boerderij. Zonder elektriciteit, en enkel vuurtje-stook, dit maakt de boerderij-beleving compleet. Neem zeker een tent mét hot tub!

Meer info: www.boerenbed.nl

tine-reymer-4

 

4. Ibiza

In ‘Los Enamorados’, een boetiekhotel van flamboyante nederlanders Roos en Dennis, waan je je in het midden van een deco-magazine. De kamers zijn af, elk detail klopt, en ook de keuken is over-heerlijk! Het hotel is prijzig, maar elke euro waard.

Meer info: www.losenamoradosibiza.com

5. Amerikaanse West- coast

Jaren geleden reisde ik met Peter langs de hele westkust van Amerika, vijf weken lang, van L.A. tot een eind boven San Francisco en langs het binnenland weer terug. Deze roadmovie willen we ooit zeker eens herhalen met onze dochters erbij.

 

Wil je nog meer te weten komen over onze gastvrouw Tine Reymer? Check dan hier onze video thuis bij Tine Reymer en haar man Peter Van Den Begin en ontdek hier de favoriete winkels van Tine Reymer in Antwerpen. 

cover-oktober_edited-2Het oktober-nummer van Feeling van gastvrouw Tine Reymer ligt vanaf 21/09 in de winkel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content