Maak kennis met onze nieuwe gastvrouw Delphine Boël

Ze is ontzettend druk in de weer met allerlei tentoonstellingen die binnenkort in België lopen. We zijn dan ook heel erg blij dat ze toch nog een gaatje kon vinden in haar drukke agenda om onze gastvrouw te zijn. Maak deze maand kennis met niemand minder dan Delphine Boël.

Wie is Delphine Boël?

Delphine is geboren in Ukkel op 22 februari 1968. Ze is dol op haar vriend Jim O’Hare en haar twee kinderen Joséphine (14) en Osar (9). Daarnaast ken je haar natuurlijk als kunstenares. Er staan heel wat tentoonstellingen op de planning. Zo zie je haar werk ‘Obessed wit Love’ van 18 november tot 31 december in de WM Gallery in Antwerpen. Een thema dat we allemaal begrijpen. “Liefde maakt deel uit van ons dagelijks leven, of het nu liefde is voor onze kinderen, onze vrienden of onze partner. Hoe kunnen we zorgen dat het blijft duren?”

Delphine Boël in Feeling

Als kind wist Delphine het al: ze wilde kunstenares worden. Toch heeft ze eerst mode gestudeerd. Ze vertelt in Feeling over haar liefde voor kunst, hoe mode niet haar ding was en alles over haar liefde voor België. 

Lees alles over Delphine Boël in het novembernummer van Feeling. Haast je naar de krantenwinkel!

 

 

Meer nieuws van onze gastvrouwen:

Foto’s: LIESBET PEREMANS.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content