Ze is onze meest succesvolle actrice, maar heeft geen greintje sterallure en een groot hart voor de natuur. Ze schreef mee aan de één-serie Tabula Rasa, waar ze elke zondagavond in schittert. En deze maand is ze onze gastvrouw.

Wie is Veerle Baetens?

Veerle is geboren op 24 februari 1978. Ze is getrouwd met haar man Geert en is moeder van Billie-Louise. Ze beoefent vele hobby’s zoals schilderen, yoga en ballet. Veerle volgde een musicalopleiding aan het Hoger Instituut voor Dramatische kunsten in Brussel. Haar doorbraak was in 2007 dankzij de bekende VTM-telenovelle Sara. Haar voorlopig grootste hoogtepunt is de rol van Elise in het Oscargenomineerde The Broken Circle Breakdown van Felix Van Groeningen. Ze won dan ook de prijs voor Beste Actrice, European Film Awards in Berlijn en de Ensor voor Beste Actrice.

Veerle Baetens in Feeling

Veerle omschrijft zichzelf als een echte tomboy met een groot hart voor de natuur. In Feeling vertelt ze deze maand over haar jeugd, haar gezin en haar carrière als actrice. Op onze website kan je de komende weken ook enkele exclusieve video’s zien met Veerle in de hoofdrol. Stay tuned!

Lees nog meer over Veerle Baetens in het decembernummer van Feeling!

Meer nieuws van onze gastvrouwen:

Foto’s: Liesbet Peremans