Maak kennis met onze nieuwe Feeling gastvrouw Tine Reymer

Zoals elke maand hebben we bij Feeling een straffe madam te gast. In het oktober-nummer is dat niemand minder dan zangeres en actrice Tine Reymer. 

 

Binnenkort zien we haar in De Premier, een film van Erik Van Looy, als de vrouw van. Maar jullie kennen haar ongetwijfeld uit de tv-reeksen Sedes & Belli, Salamander en uit de films Team Spirit, Windkracht 10 en Loft. Het album There you go, my love van Billie King, de vrouwenband van Tine, doet misschien ook wel een belletje rinkelen.

TineReymer

Wie is Tine Reymer?

Tine Reymer werd geboren in Schoten op 7 september 1974. Tine is de vrouw van Peter Van Den Begin, samen hebben ze twee kinderen: Charlie (11) en Thelma (8). Tine heeft heel wat straffe prestaties achter haar naam staan als singer-songwriter en als actrice. Zelf zegt ze het meest trots te zijn op de opvoeding van haar 2 kinderen. In 1996 behaalde ze haar diploma Kleinkunst aan Studio Herman Teirlinck maar haar grote passie blijft muziek.

Tine Reymer in Feeling

We spraken Tine in haar ‘vakantiehuis’ in Schoten, waar ze samen met haar man en twee dochters veel tijd doorbrengt. In Feeling geeft Tine een unieke blik in haar wereld. Je komt te weten hoe ze ondanks haar verlegenheid toch actrice werd, maar nadien door haar drukke leven koos voor haar first love: muziek. Ontdek meer over haar nieuwe rol in de film De Premier, over haar privéleven en hoe ze het haat om als perfectionist door het leven te gaan.

Tine Reymer op feeling.be

Tine zal deze maand ook via de Feeling website en Facebookpagina haar tips and tricks met ons delen. Daarnaast geeft ze ons een kijkje in haar leven aan de hand van leuke filmpjes.

 

cover-oktober_edited-2

Het oktober-nummer van Feeling met Tine Reymer  ligt vanaf 21/09 in de winkel. Lees hier wat je kan lezen in het oktober-nummer en in de luxueuze Feeling GOLD-uitgave.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content