Schrijf je in voor de lezing van Pascale Naessens en tal van internationale experts

Hoe ontstaat dat “altijd-honger-gevoel”, wat doen koolhydraten en vetten met je lichaam, wil je gezond vermageren maar haat je diëten, heb je genoeg van al de verwarrende berichtgeving rond voeding? Wel, wij ook! Pascale Naessens organiseert daarom een exclusieve avond met internationale voedingsexperts die al je vragen zullen beantwoorden.

 

Exclusieve sprekers

Onder de hoofding ‘Voeding Vandaag’ organiseert Pascale Naessens een bijzondere avond over voeding. Ze laat een aantal boeiende sprekers aan het woord zoals onder andere Dr. Kris Verburgh auteur van  “De voedselzandloper” en professor Hanno Pijl onderzoeker en auteur van “Diabetes type 2? Maak jezelf beter“.

Tenslotte deelt ook Harvard-Professor David Ludwig zijn kennis. Hij wordt in in de Amerikaanse pers de Obesity Warrior genoemd, is internationale autoriteit inzake voeding en auteur van de bestseller ” Always Hungry”.

Dr. Kris Verburgh

auteur van  “De voedselzandloper”

Professor Hanno Pijl

auteur van “Diabetes type 2? Maak jezelf beter”

Professor David Ludwig

auteur van “Always Hungry” (Nederlandse vertaling:“Altijd trek”)
*De lezing van David Ludwig is in het Engels

Pascale Naessens aan het woord

Dankzij haar heerlijke, gezonde en eenvoudige gerechten blijft Pascale een groeiende groep mensen aanspreken. Eten is veel meer dan een modegril, het is geen dieet, geen hype, maar een levenswijze.” Gezien Pascale veel leert uit persoonlijke verhalen van haar publiek, ging ze zelf met haar lezers praten. Dit leverde heel wat diepgaande, openhartige gesprekken op over voeding dat ze vervolgens samen bundelde in haar nieuwste boek “openhartig over eten”

Tijdens de lezing deelt Pascale zelf met jullie haar verhaal en enkele inzichten van haar nieuw boek en ook jullie krijgen de mogelijkheid om haar enkele vragen te stellen tijdens een Q&A.

Zowel bij het begin als bij het einde van de avond zijn er drank en gezonde hapjes voorzien zodat iedereen gezellig kan napraten. Kortom, dit is een niet te missen, boeiende avond met een aantrekkelijk programma in een aangename, ontspannen sfeer.

Op het programma

  • Ontvangstreceptie met hapjes en drankjes
  • Lezing Dr. Kris Verburgh, Professor Hanno Pijl, Professor David Ludwig en Pascale Naessens
  • Interviews met ervaringsdeskundigen
  • Vragenronde
  • Food&drinks achteraf

Praktisch

Locatie: congrescentrum: Lamot – Van Beethovenstraat 8-10, 2800 Mechelen
Datum: Dinsdag 20 juni, 19uur
Prijs ticket: 69 euro
Inschrijven: per mail aan voedingvandaag@gmail.com met vermelding van je gegevens en het gewenste aantal tickets. Je ontvangt een mail met betalingsgegevens en een digitaal toegangsticket.

Reserveer snel want de plaatsen zijn beperkt!

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content