Tiany Kiriloff blikt terug en vooruit

Het hele jaar lang had Feeling maandelijks een bijzondere vrouw te gast. In het kader van het eindejaar vonden wij het tijd voor een reünie. We nodigden hen uit op onze feestelijke eindejaarslunch, hadden een gezellige babbel en onderwierpen hen aan een snelle vragenronde. Benieuwd wat Tiany Kiriloff, fashionista en gastvrouw van ons septembernummer, heeft geantwoord? Je ontdekt het hier.

Mijn feestdagen zijn niet compleet zonder: “Champagne. Ik ben werkelijk gek op een goed glaasje, bij voorkeur Ruinart Blanc de Blancs.”

Ik was dit jaar bijzonder dankbaar voor: “Mijn derde dochter, Otilia. Ik geniet nu met volle teugen van opnieuw een baby in huis, dus ook van de slapeloze nachten.”

Cold turkey: in 2016 stop ik met: “Chocolade eten (NOT) en ga ik proberen om eens op tijd te gaan slapen.”

Dit was mijn beste Feeling-moment: “Istanbul met jullie chef-mode, ondanks mijn ‘ik beval bijna’-ervaring, ik was 7 maanden zwanger en heb meermaals gedacht dat ik het niet zou overleven, ik was ook verkouden en bij het landen had ik haast geen lucht, maar toch blijft Istanbul een schitterende citytrip.”

Dé ontdekking van 2015: “Hmm, zo veel fijne ontdekkingen, van leuke koffiebars tot resto’s en leuke shops en schitterende merken...”

In 2016 kijk ik uit naar: “Nog meer tijd met de mensen die ik liefheb, dus ook met vriendinnen... Mijn schoonbroer en beste vriendin trouwen ook in 2016, ik heb dus twee feesten om naar uit te kijken en ik hoop naar LA te kunnen reizen, voor een bezoek aan The Rose Bowl Flea Market.”

Meer over Tiany:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content