Duoticket Brel & Fils

Ne me quitte pas, Voir un ami pleurer, Marieke en nog zoveel meer, ben jij ook zo’n fan van Jacques Brel? Dan moet je eind deze maand beslist naar het Kursaal Oostende voor de voorstelling Brel & Fils. En dankzij Shedeals kan jij kan deze bijzondere muzikale montage van chansons van Brel bijwonen met een mooie korting.

Brel & Fils: Een uniek eerbetoon aan Jacques Brel
 
Tijdens deze muzikale montage passeren zowel bekende als minder bekende chansons van Brel de revue. Terecht gaat er veel aandacht naar lyriek en expressie. Hier en daar werden teksten kort samengevat en toegankelijk gemaakt voor een Nederlandstalig publiek.
 
Jacques Barbaud geeft het beste van zichzelf onder leiding van een orkest en solisten van het prachtige 50 man sterke Limburgs Fanfare Orkest. Dit orkest behoort tot de Nederlandse top op gebied van amateur blaasmuziek. Barbaud een indrukwekkend vertolker van Brel weet net als zijn idool mensen in vervoering te brengen en mee te nemen op een muzikale reis door Amsterdam, Brussel, Parijs of Vesoul. Kortom, een absolute aanrader!
 
Dankzij Shedeals geniet je bovendien niet alleen van een fikse korting op Golden Seat tickets maar profiteer je ook van een receptie met tapas tijdens de pauze. Het concert gaat door op zondag 29 maart om 17u00 in Kursaal Oostende en duurt 2 x 50 minuten.
 
Wat houdt deze aanbieding in?
 
Je betaalt slechts € 79 i.p.v. € 119 voor 2 Golden Seat tickets voor Brel & Fils op zondag 29 maart om 17u00 in Kursaal Oostende, inclusief receptie met hapjes tijdens de pauze.
 
Aanbieding online t.e.m. 29 maart 2015. Info en voorwaarden op de website van Shedeal.

Partner Content

Gesponsorde content