Deze kortfilm moet je zien!

Hip, hip, hoera! Lingerie-icoon Marlies Dekkers viert vandaag haar vijftigste verjaardag. In plaats van geschenkjes te ontvangen, deelt zij op deze heuglijke dag zelf een prachtig cadeau uit: haar allereerste kortfilm 'The Awakening' ter ere van de derde golf van het feminisme.

Met een rauwe en provocerende kortfilm gaat Marlies Dekkers haar vijftigste levensjaar in én toont ze daarbij meteen haar visie op de vrouwelijke emancipatie: het feminiene feminisme.

"Samen kunnen we de stereotypen ontmantelen die al veel te lang onze samenleving domineren, dat wij vrouwen niet de skills, intelligentie of het lef zouden hebben om dingen te bereiken. Het enige wat we nodig hebben, is een female mindset; vrouwen die begrijpen dat gelijkheid niet afhangt van externe factoren, passief ontvangen of agressief verkregen wordt. Vrouwen die hun geest trainen om zichzelf krachtig te voelen. Vrouwen die zelfvertrouwen voelen, denken en uitstralen. Niet tegen, maar samen met de man. Uiteindelijk geven we onszelf deze vooruitgang. Wij zijn de third movement, females moving forward," aldus Marlies

 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook

Bewonder echte lijven in de Body Gallery

Zo moet je lingerie onderhouden

Wacht niet tot morgen, leef vandaag.