12 weken na je zwangerschap terug helemaal fit

12 weken na je bevalling terug helemaal fit? Dat kan! Feeling gastvrouw Élodie Ouédraogo deelt haar geheimen in het nieuwe boek 'Reboot. Fit na je zwangerschap.'

Vorig jaar beviel onze Feeling-gastvrouw Élodie Ouédraogo van zoontje Remus. En net als iedere vrouw wilde ze natuurlijk zo snel mogelijk terug helemaal fit zijn. En dat deed ze, na drie maanden was ze terug superfit. En we hebben nog beter nieuws! Ze deelt haar tips graag in het nieuwe boek 'Reboot', dat ze samen met haar beste vriend en coach Wout Verhoeven schreef. 

Gekneld tussen babyvet en kapotte buikspieren enerzijds en bulldozers van online fitnesscoaches anderzijds, nam Élodie het heft in eigen handen en stelde ze samen met personal coach Wout een programma op om als kakelverse moeder op maat van je nieuwe leven, je oude kracht terug te vinden. Een schema dat haalbaar is in tijden van pampers, boertjes en slaaptekort. En je krijgt er nog snelle en lekkere recepten en tonnen professionele aanmoediging bij. 

In het boek word je in drie fasen gedurende twaalf weken (terug) een sterke en gezonde vrouw. Met kind. Een absolute aanrader dus voor iedere vrouw die snel terug haar oude lijf terug wil.

Ken je ook de sportcollectie 42|54 van Elodie al? Hier lees je er meer over.

Boek Het boek is vanaf 17 mei verkrijgbaar bij de boekhandel.

Lees ook:  

Fotoreeks toont aan dat borstvoeding en carrière perfect samengaan

Video: droomvader zingt voor zijn dochtertje

Dit zijn de populairste voornamen van 2016

Partner Content

Gesponsorde content