Home Gezond 5 problemen tussen de lakens en de oplossingen

5 problemen tussen de lakens en de oplossingen

5 problemen tussen de lakens en de oplossingen

We moeten er niet flauw om doen: seks is hemels! Als alles vlot verloopt tussen de lakens tenminste. Heel wat koppels hebben nog werk aan de winkel en dat is helemaal niet erg! Believe us, je bent heus niet de enige met sexissues

 

1. Orgasme, what’s in a name?

Heb je nog nooit een orgasme gehad? Experimenteer dan eens met een vibrator. Zo goed als alle vrouwen kunnen op deze manier klaarkomen. Eenmaal je zelf hebt ontdekt wat je leuke plekjes zijn, kan je het vertellen aan je partner. Hij kan dan aan de slag met z’n vingers en lippen, heaven! Kan je nog wel wat extra tips gebruiken? Hier lees je er 9.

2. Laag libido? Think out of the box!

Weinig zin? Zorg ervoor dat je goesting krijgt! Verleid je man of laat je verleiden met flirterige sms’jes tijdens het werk. Zo verlang je heel de dag naar elkaar en wordt jullie vrijpartij ‘s avonds stomend! Verruim bovendien je horizon door niet enkel in de slaapkamer te vrijen. Verplaats eens naar jullie sofa, keukentafel, douche of auto. Als je toch de slaapkamer verkiest, slaap je beter naakt. Contact met een naakt lichaam voelt goed en intiem waardoor de kans op seks verhoogt! Meer tips om je libido te boosten vind je hier.

3. Oesje, te vroeg

Het kan zowel voor jou als voor je partner vervelend zijn dat hij te vroeg klaarkomt. Hij voelt zich schuldig en jouw seksuele behoeften zijn niet vervuld. Uitgebreid voorspel helpt om jullie klaar te stomen voor het ‘echte’ werk. Door massages, orale seks en spannende speeltjes kunnen jullie samen tot een hoogtepunt komen. Nog een gouden regel: oefening baart kunst. Je man kan tijdens het masturberen een ejaculatie uitstellen door vlak voor de climax te stoppen. Bovendien is het gewoon een goed idee om samen te oefenen. Want seks is erg gezond, en wel om deze redenen.

4. Bouwen aan zelfvertrouwen

Maak je geen zorgen over je figuur! Niemand is perfect en daarom ben je zo uniek. Concentreer jezelf op de mooie punten van je lichaam als je in de spiegel kijkt. Accentueer deze door een sexy body, stay ups of matchy lingeriesetje en je man gaat helemaal wild. Tip: vrij met het licht aan en kijk recht in zijn ogen, niets is meer verleidelijk dan een overtuigende blik. Hier vind je nog 7 tips om je zelfvertrouwen op te krikken.

5. No pain, no gain?

Vrouwen hebben soms last van pijn tijdens de seks. Vaginale droogte ligt vaak aan de basis en daar zijn gelukkig oplossingen voor! Gebruik glijmiddel tijdens de seks, het zal je ook een intenser orgasme bezorgen. Vermijd daarnaast inlegkruisjes, spannende broeken en synthetisch ondergoed. Die zorgen al snel voor ontstekingen. Nog één laatste tip voor het ‘slapen gaan’:  geef je vagina wat vaker bloot. Door te slapen zonder ondergoed kan alles ‘s nachts wat ademen.

Tips voor een gezond seksleven

9 redenen waarom seks zó gezond is voor je lichaam
Dit gebeurt er met je lichaam als je geen seks hebt
6 tips voor seks na lange tijd
5 tips van seksuologen voor een goed seksleven