5 tips om de spanning (terug) te doen oplaaien

Nood aan een beetje spanning tussen de lakens? Lees dan deze 5 tips om de sleur tegen te gaan.

 

Getrouwd of al een lange tijd samen? Dan durft de sleur er al eens inkruipen. Gelukkig zijn er eenvoudige tips om de spanning terug te doen oplaaien.

1. Zoek de oorzaak

Hebben jullie de laatste tijd weinig seks? Het is belangrijk hierover te communiceren. Zo kun je samen de oorzaak achterhalen. Hebben jullie ruzie? Is het eerder een hormonaal probleem? Of voel je je momenteel niet zo goed in je vel? Door de oorzaak te achterhalen en erover te communiceren drijft het geen wig tussen jullie. Veel praten kan een relatie redden, lees hier nog 6 tips.

2. Plan ‘seksdates’

Jullie hebben het druk. Een bloeiende carrière, een tof gezin en een resem interessante sociale activiteiten. Maar dat betekent natuurlijk ook dat jullie vaak weinig tijd hebben. Komt seks er niet of te weinig van? Plan dan seksdates in. Het klinkt misschien niet spontaan, maar zo komen jullie er echt aan toe. En je hebt natuurlijk iets om naar uit te kijken.

3. Bouw op

Een deel van seksueel verlang is gebaseerd op het gevoel dat je gewild wordt. Daarom is het belangrijk een sensuele connectie te hebben. Laat zien dat je hem/haar graag ziet, en bouw op: stuur een sexy sms’je in het midden van de dag, knuffel onverwacht terwijl hij/zij staat te koken of geef een onverwacht compliment. Maak met andere woorden duidelijk dat je jouw partner wilt, zo bouwt seksuele spanning zich op. Zin in een beetje sexting? Lees dan deze 9 dingen die je moet weten.

4. Geef een massage

Een massage maakt je spieren los, ontspant en neemt stress weg. Bovendien het perfecte voorspel. Geef elkaar regelmatig een massage, daarna krijgen jullie vanzelf zin om samen te vrijen. Een massage is een échte boost voor je libido, meer tips om je libido te boosten vind je hier.

5. Stap uit je comfortzone

Als je lang samen bent, bouw je bepaalde routines op. En dat doe je waarschijnlijk ook tussen de lakens. Toch is het belangrijk af en toe uit je comfortzone te stappen en iets volledig nieuws te proberen. Zo blijven jullie zin krijgen in elkaar. Hebben jullie al eens tantrische seks geprobeerd? Hier vind je 5 tips voor beginners.

 

Maak het samen gezellig in de slaapkamer, zo laait de spanning terug op. Er zijn ook een aantal slaapkamergewoontes waar je best onmiddellijk mee stopt, je leest ze hier.

 

Lees ook:

Daarom is seks zo gezond voor je lichaam

7 problemen waar ieder koppel mee te maken krijgt

Dit doen die 2 kuiltjes onderaan je rug

 

Bron: Huffington Post

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content