Afslanken op maat

7 op de 10 vrouwen zijn ontevreden over hun gewicht en zouden minder willen wegen, zo blijkt uit studies. Vandaar ook dat 7 op de 10 onder hen minstens eenmaal per jaar met een dieet begint, al dan niet met succes. Want vaak blijkt een overwinning op de kilo’s maar van korte duur: 8 op de 10 die een vermageringsdieet hebben gevolgd, hebben na een jaar weer hun oude gewicht terug.

Innéov hoopt met hun nieuwe dieetformule ‘Diet Partner’ een einde te maken aan het schommelende gewicht van veel vrouwen en wil hen vooral leren afslanken op het ritme van hun eigen lichaam. Diet Partner probeert in elke fase van het vermageringsproces te luisteren naar de behoeften van het lichaam en hierop in te spelen. Daarbij wordt rekening gehouden met drie belangrijke fysiologische mechanismen:

Het hongergevoel van bij het begin van het dieet onder controle te houden.
In de startfase van het dieet moeten er drie zakjes per dag worden ingenomen. In deze zakjes zitten plantaardige Konjakvezels die bij contact met water geleidelijk aan opzwellen. Eenmaal opgezwollen nemen de vezels tot 20 procent van het maagvolume in. Doordat de maag gevuld wordt, begint hij verzadigingssignalen uit te sturen naar de hersenen die ertoe leiden dat men stopt met eten.

Het metabolisme optimaal houden tijdens het dieet.
In de tweede fase, ‘de afslankfase’, probeert men een drievoudige werking op gang te brengen. Deze drievoudige werking houdt in dat de capsule, die gedurende een maand moet worden ingenomen, op natuurlijke wijze wordt verspreid tot in de darmflora, bijdraagt tot een goede werking van het voedingsmetabolisme en ook helpt tegen vermoeidheid tijdens het dieet.

Tijdens en na het dieet de spiermassa in stand houden
Tot slot is er de ‘stabilisatiefase’, die net zoals de afslankfase een maand duurt, en als doel heeft om zowel het gewicht als de spierfuncties op peil te houden.

Meer informatie vind je vanaf 15 maart op www.inneov.be

(LVH)

Partner Content

Gesponsorde content