Als er één vrouw de geschiedenis inging als verleidelijk, stijlvol én super attent dan is het wel Audrey Hepburn. De actrice had niet alleen fantastische acteerkunsten, ze steunde ook verschillende goede doelen en zag er al-tijd uit om door een ringetje te halen. Wat verder opvallend was? Haar slanke lijn en we weten nu ein-de-lijk wat ze ervoor deed.

Volgens kwatongen had Audrey een eetstoornis – hoe zou ze anders zo mager blijven? – maar People onthult nu dat dit allesbehalve waar was. Sterker nog, het celebrity magazine beweert zelfs dat de knappe actrice NOOIT op dieet ging.

Spaghetti al pomodoro

“Ze was gek op Italiaans eten en alle soorten pasta’s,” vertelt haar zoon Luca Dotti. In zijn boek Audrey at Home, schreef hij: ‘Mam had een serieuze pastaverslaving. Ze kon niet zonder. Wekelijks at ze spaghetti al pomodoro, wat ze thuis zelf klaarmaakte. Daarnaast at ze veel graanproducten, weinig vlees en een beetje van alles wat.”

Robert Wolders, die vanaf 1980 een relatie had met de actrice, bevestigt dat Hepburn nooit op dieet ging. “Audreys eetpatroon was simpel en gezond. Als ontbijt aten we vaak bruin brood met confituur, als lunch speelden we een stukje mager vlees of pasta met verse producten uit de tuin naar binnen en als avondeten aten we kippensoep met groenten. Als toetje hield ze van chocolade en later op de avond dronken we wat whiskey.” Laten we het dan maar op een goed metabolisme houden ;-).

Meer tips voor een slank lichaam: