Bij dit ontbijt zweert Victoria’s Secret Angel Candice Swanepoel

Ook nieuwsgierig wat modellen van Victoria's Secret eten als ontbijt? Candice Swanepoel gunt een blik in haar bord. 

 

Wat dit slanke model dagelijks eet? Een gezonde portie havermout. Die zit namelijk boordevol goede stoffen als magnesium, ijzer en vitamines. Bovendien zou het je huid egaler maken en zorgen voor een goede spijsvertering. En boven dat alles levert hij ook nog eens trage koolhydraten. Dat wil zeggen: geen energiepiek, gevolgd door een dal. En de hele voormiddag geen honger meer. 

Candice vult de havermout wel aan met andere gezonde ingrediënten zoals vers fruit. Toch durft ook zij wel eens te zondigen. Zo geeft ze toe regelmatig eens croissant, eieren of zelfs spek te eten. 

Ook de rest van de dag let ze op haar voeding. "Ik eet wat ik wil, maar ik zorg altijd dat het gezond is. Ik vraag me af welke vitamines ik naar binnen speel, en wat bepaald voedsel doet voor mijn lichaam. Zo eet ik veel proteïnen en gezonde suikers en vetten", vertelt ze in een interview met fashiongoreogue.com. 

Ook chef Jamie Oliver is een grote fan van havermout. Ontdek in deze video verschillende recepten van hem. En wil jij net als Candice gezonde vetten op het menu zetten? Lees dan hier welke vetten écht gezond zijn.

Lees ook: 

Een blik in het bord van een topmodel

Dit staat op het menu bij topmodel Gisele Bündchen

Topmodel Gisele Bündchen gunt kijkje in haar woning

Bron: Elle.nl

Partner Content

Gesponsorde content