Blake Lively bracht op 29-jarige leeftijd haar tweede dochtertje ter wereld en vond het knap lastig haar lichaam van voordien terug te krijgen. Het kostte de Gossip Girl-ster in totaal 14 maanden om haar babykilo’s te verliezen, en gisteren liet ze voor het eerst opnieuw haar loeistrakke lijf zien. Met dank aan fitnesscoach Don (die bij ons ook wel eens mag langskomen).

Haat-liefdeverhouding

Blake Lively beviel op 30 september 2016 van haar tweede dochtertjenaar verluidt op de tonen van deze muziek. Nadien was ze altijd eerlijk over de haat-liefdeverhouding met haar post-baby lijf. Zo zei ze na de geboorte van haar eerste kindje James (3) aan een Australische radiozender het volgende:  “You see your body after having a kid and it’s beautiful because you just gave birth, but it’s also ‘Oh my god, this is not what my body looks like.'” Na haar eerste zwangerschap moest ze meteen terug in vorm geraken voor de opnames van The Shallows, en dat lukte haar dankzij een razendsnelle aanpak en twee dingen die ze uit haar dieet schrapte.

You win some, you lose some

Deze keer wilde Blake het iets kalmer aanpakken en nam ze privétrainer Don Saladino onder de arm. Een stevig sportschema, in combinatie met een clean dieet zonder bewerkte voeding, zorgde ervoor dat de de actrice na 14 maanden weer op haar oude gewicht kwam. Zo zag Blake Lively eruit net na de bevalling, en zo ziet ze er nu uit:

Lees verder op de volgende pagina

1 2
bekijk op één pagina

Zo geraakten andere celebs weer in vorm