Home Gezond Cara Delevingne reageert op Victoria’s Secret roddels rond haar figuur

Cara Delevingne reageert op Victoria’s Secret roddels rond haar figuur

Cara Delevingne reageert op Victoria’s Secret roddels rond haar figuur

Vorige week beweerde Britse roddelkrant The Sun dat Victoria’s Secret model Cara Delevingne in 2014 niet mee mocht lopen in de show omdat haar buik te ‘opgeblazen’ was. Hoog tijd om terug te vechten, vond Cara, en dus snoert ze alle gossipers de mond met deze Instagram post.

 

Dat Cara Delevingne een straffe madam is, wisten we al langer. Dat bewijst ze onder meer in deze campagne waarin ze naakt gaat tegen dierenleed. Benieuwd naar hoe ze haar iconische wenkbrauwen creëert? Dit stappenplan voor wenkbrauwen à la Cara helpt je goed op weg!

Rumor has it

Volgens The Sun kreeg Cara Delevingne voor de show van 2014 tijdens de casting te horen dat haar buik veel te opgeblazen was en dat ze dus niet kon meelopen. Dat artikel deed veel stof opwaaien en Delevingne besloot hieraan een einde aan te maken.

🖕🏽🌞 🖕🏽it's shameless to discuss women's bodies just to sell papers #bloated ❤️ @victoriassecret

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Casting niet nodig!

Ze publiceerde een brief van Victoria’s Secrets CMO Ed Razek, waarin hij zegt destijds alle moeite te hebben gedaan om Delevingne in hun show te krijgen. ‘Ik weet het zeker omdat ik degene was die hier moeite voor deed. Je was notabene de eerste person die werd uitgenodigd, maanden voor alle anderen. De zogenaamde casting heeft nooit plaatsgevonden. Je was al op enthousiaste wijze bevestigd.’ Op het einde van zijn brief nodigt Razek haar uit voor de show van 2016. ‘Zoals altijd, zouden we je er graag bij willen hebben. Geen casting nodig!’

Maar wat is dan wél de reden dat het Britse topmodel er niet bij kon zijn in 2014? Blijkbaar was ze toen bezig met opnames van een film in North Carolina. No more gossips!

Nieuws van onze Victoria’s Angels

Dit extreem dieet volgt Victoria’s Secret Angel Adriana Lima
Victoria’s Secret model trouwt in deze opvallende jurk
Deze beha kost maar liefst 2,7 miljoen euro!