Onze Chef Lifestyle Nathalie Balsing sipt tijdens nieuwjaar champagne van Ruinart, dartelt rond in een wikkeljurk van Kitri en vliegt naar haar eerste bestemming met een Anya Hindmarch tasje onder haar arm. Als het humeur van de kerstman meezit, toch.

10 x wat Nathalie wil…

Benieuwd naar het verlanglijstje van onze Chef Mode? Dit wil onze fashion-goeroe Els Keymeulen écht voor kerst.

Champagne ‘R’ de Ruinart

Ruinart
Prijs op aanvraag – Bekijk het hier

“Altijd goed: een fles van mijn lievelingschampagne Ruinart.”

Star Fish Stud Earrings

& Other Stories
€ 19 – Bekijk het hier

“Ik ben letterlijk verslaafd aan de juwelencollectie van & Other Stories. Deze zeesterren doen me al dromen van volgende zomer.”

Slip ‘Firecracker’ van LoveStories

LoveStories
€ 30 – Bekijk het hier

“Perfect matchende lingerie is zò 2016. Niets zo leuk als zelf combinaties maken met de sexy printjes van het Nederlandse LoveStories.”

Grote, kleine leugens

Big Little Lies door Liane Moriarty
€ 6,99 – Bekijk het hier

“Ja, ik weet dat er ondertussen al een tv-serie is gemaakt van dit boek (met Nicole Kidman en Reese Witherspoon), maar ik ben ouderwets, dus mag ik toch gewoon het originele boek onder de kerstboom? Danku.”

Muts ‘Splendor’ van Barts

Barts
€ 44,99 – Bekijk het hier

“Sober, want zwart. Speels, want pompon en een beetje glitter. En het houdt mijn oren warm wanneer ik straks naar het vuurwerk ga kijken. What’s not to like?”

Inflight case van Anya Hindmarch

Anya Hindmarch
€ 250 – Bekijk het hier

“Niets zegt ‘überstylish traveller’ als tijdens de obligate veiligheidscontrole op de luchthaven dit transparante tasje van Anya Hindmarch bovenhalen in plaats van zo’n lelijk plastic zakje.”

James

James, Albert I-laan 153/0004, 8620 Nieuwpoort
Meer info – Klik hier

“Als ik mijn Instagram check, hoop ik altijd dat er een nieuwe post van boetiek ‘James’ in Nieuwpoort tussen zit. De silhouetten die eigenares Sabine samenstelt zijn zo inspirerend. Doe mij voor kerst dus maar een bon van ‘James’, dan kan ik Sabine vragen of ze mij ook eens wil stylen.”

Groene wikkeljurk van Kitri

Kitri
€ 230 – Bekijk het hier

“Op de redactie zit ik vlak naast onze chef Mode Els Keymeulen, en dat komt vaak handig uit: zo leerde ik dankzij Els de fijne Britse webshop Kitri kennen: sobere-maar-toch-net-iets-anders stukken, mooie materialen én betaalbaar, zoals deze vrouwelijke jurk in groene zijde. Perfect op een feestje met high heels onder. De dag erna even mooi met een stel laarzen en een dikke gebreide cardigan.”

‘Love’ armband in 18k geelgoud van Cartier

Cartier
€ 3.950 – Bekijk het hier

“Helaas, tenzij ik plots de enige erfgenaam blijk te zijn van een lang verloren gewaande tante, gaat het er waarschijnlijk nooit van komen, maar oh, wat zou zo’n rood Cartier-doosje met ‘Love’-bracelet prachtig staan onder mijn kerstboom…”

Tas ‘Madame’ van Delvaux

Delvaux
Prijs op aanvraag – Bekijk het hier

“En ten slotte nog één laatste droom: De tas ‘Madame’ van Delvaux bestaat al sinds 1977 (al werd ze toen nog ‘Marronnier’ genoemd), en werd al in talloze versies uitgebracht. Doe mij maar een fel rood exemplaar, of deze zwarte met oud gouden accenten.”

Meer tips van Nathalie Balsing