3 favoriete webshops van chef lifestyle Nathalie

Online shoppen is niet meer weg te denken uit de 21ste eeuw. Omdat niet alle webshops even goed zijn, geeft Feeling-redactie haar selectie. Dit zijn de 3 favorieten van chef lifestyle Nathalie.

1. www.thepresent.be

"The present is een site van eigen bodem waar je originele goodies en hebbedingetjes scoort volgens gelegenheid of budget. Een aanrader voor wie graag het overzicht bewaart in hectische periodes."

2. www.marksandspencer.eu

"Very British en jaar na jaar een topper voor de mooiste kerstgadgets: Marks & Spencer is een must voor cadeautjes én kerstversiering. Dankzij de Belgische website is er ook een snelle levering in ons land."

3. www.liberty.co.uk

"Liberty is één van de oudste warenhuizen van Londen en staat vooral bekend voor topdesignernamen wat tassen, juwelen en kleding betreft. Je shopt hier de leukste stockings met de mooiste inhoud."

Nathalie Balsing Chef-lifestyle Nathalie Balsing is dol op feestjes, lekker eten en stijlvol gedekte tafels, en geeft haar geld liever uit aan een mooie nieuwe serveerschaal dan aan een design handtas (hoewel allebei natuurlijk nòg beter zou zijn ;-))

Partner Content

Gesponsorde content