Je wilt je graag energieker en fitter voelen, en als het kan ook enkele kilo’s kwijt? Dan zit je goed bij het 30-dagenplan van Claudia van Avermaet. In haar boek ‘Get Stronger‘ deelt ze tips om in 30 dagen terug in vorm te zijn. En daar horen natuurlijk work-outs bij. Heb je net als wij weinig tijd (en zin) om uren naar de sportschool te gaan? Dan wil je deze korte, maar krachtige work-outs zeker eens proberen.https://www.youtube.com/watch?v=3opcZfSxYec

Lees ook: Fit & slank met het 30-dagenplan van Claudia Van Avermaet

 

Claudia’s favoriete work-out

“Zelf ben ik fan van HITT”, vertelt Claudia. “De combinatie van sporten aan een stevig tempo en dan weer even wat rustiger aan doen, werkt prima voor mij. Maar ik denk vooral dat je veel moet afwisselen.”

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

fit en slank 30 dagenplan Claudia Van Avermaet

Wil jij het 30-dagenplan Get Stronger ook uitproberen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Alle artikels over het 30-dagenplan Get Stronger van Claudia Van Avermaet kan je met je Feeling-account op deze overzichtspagina lezen.

 

Meer tips van Claudia Van Avermaet: