Je wilt graag enkele kilo’s afvallen, maar telkens je dat ene getal op de weegschaal ziet geraak je niet meer verder. Herkenbaar? Je bent zeker niet alleen. Gezondheidsgoeroe Tracy Anderson verklapt op Goop (de lifestyle website van Gwyneth Paltrow) hoe je tóch doorzet.

Timing is everything! Op deze momenten liegt de weegschaal tegen je

Tracy Wie?

Navajo 🙏🏽 Walking in beauty. @_raymondmchee photo cred

A post shared by Tracy Anderson (@tracyandersonmethod) on

Tracy Anderson is een Amerikaanse gezondheidsgoeroe. Met haar fitnessprogramma helpt ze duizenden vrouwen aan een strakker lijf. Naast work-outs geeft ze tips over gezonde voeding. Zo verklapt ze aan Goop wat je kunt doen als je niet voorbij dat bepaalde gewicht op de weegschaal komt.

Eerlijk & gezond

“Dit kan heel moeilijk en frustrerend zijn. Bovendien is het erg persoonlijk. Soms is het gewoon een kwestie van écht eerlijk te zijn tegen jezelf. Houd een dagboek bij en vraag je af of je voedingsplan écht gezond is en of je voldoende beweging hebt. Soms kan het nuttig zijn om eens een nieuwe work-out te proberen. Maar ook heel kleine aanpassingen in je voeding kunnen helpen (doe geen room in je koffie, eet geen te zware dressings bij je salade,…)”

Een nieuwe work-out proberen? Misschien is deze van Kayla Itsines helemaal je ding.

Een traag metabolisme?

“Verder kan je metabolisme kan een belangrijke rol spelen als je maar niet afvalt. De belangrijkste tip daarvoor is alle geraffineerde voeding achterwege laten. Dat lijkt misschien erg moeilijk, maar als je altijd zorgt dat er gezonde opties voorhanden zijn, is dat geen probleem. Je zult bovendien snel merken dat je je beter voelt.”

Meer tips om je metabolisme te boosten vind je hier.

Meer tips om eindelijk van die kilo’s af te raken: