Pascale Naessens houdt van genieten: van familie en vrienden én van lekker eten. Deze maand zit er, helemaal gratis, een gastenboekje bij je Feeling van Pascale Naessens. Mooi vormgegeven, met maar liefst 80 pagina’s met gezonde snel-klaar menu’s & ideeën om vrienden te ontvangen en vooral: om zelf lekker mee te genieten. Wij mogen er al een heerlijk receptje van Pascale Naessens verklappen: deze heerlijke tartaar van rode vruchten met sorbet van komkommer en munt. 

Tartaar van rode vruchten met sorbet van komkommer en munt

Werk: 15 minuten – Gaartijd: 40 minuten

Ingrediënten

  • 5 aardbeien
  • 20 zwarte bessen
  • 10 frambozen
  • merg van 1/2 vanillestok
  • 1 Jonagoldappel
  • 1/2 komkommer
  • 1/2 limoen
  • 2 takjes munt

Zo maak je het:

  • Snijd de appel in partjes, verwijder het klokhuis.
  • Schil de komkommer en snijd hem in stukken.
  • Doe de appel en de komkommer in een mixbeker of blender, voeg de muntblaadjes, een scheut olijfolie en het sap van de halve limoen toe. Mix alles glad en zet 30 minuten in het vriesvak.
  • Mix het komkommerijs in een keukenrobot of blender tot een sorbet en zet het weer in de diepvries.
  • Maak alle bessen schoon en hak ze grof met het vanillemerg. Kruid met zwarte peper.
  • Verdeel de tartaar van rode vruchten over de schaaltjes en leg er een bolletje komkommersorbet op.
  • Werk af met enkele muntblaadjes en serveer.

 

Ontdek véél meer recepten en tips deze maand in het gastenboek van Pascale Naessens, gratis bij Feeling.

Meer van Pascale Naessens: