Home Gezond Dit is wat Gigi Hadid eet als ontbijt, lunch en avondmaal

Dit is wat Gigi Hadid eet als ontbijt, lunch en avondmaal

Dit is wat Gigi Hadid eet als ontbijt, lunch en avondmaal

Supermodel, bestie van Taylor Swift, girlfriend van Zayn Malik… wie zou er nu niet alles geven om Gigi Hadid te zijn voor een dag? Jammer dat dit niet lukt met een vingerknip, zelfs niet met 10 miljoen, maar gelukkig kunnen we wel één ding van haar overnemen. Haar eetgewoonten.

Gigi Hadid heeft elke ochtend, middag en avond hetzelfde op haar menu staan. Geen kipfilets heel de dag door, zoals acteur Matt Damon, wel een pretty normaal eetpatroon voor het topmodel. Aan haar dieet nemen we graag een voorbeeld ;-)!

Ontbijt

Elke ochtend drinkt Gigi Hadid koffie en een glas appelsiensap. Ze woont naast The Smile, een resto is New York, en blijft er trouw aan hun roereitjes, spek en toast. ‘Als Zayn voor me kookt, voegt hij er een Britse touch aan toe. Zo heeft hij me bonen leren eten als ontbijt,’ vertelt Gigi aan Harper’s Bazaar.

Lunch

Gigi‘s motto is ‘Eat clean to stay fit, have a burger to stay sane’ en dat vinden wij adorable.  In haar healthy buien stopt ze graag opnieuw bij The Smile voor een lunch. Haar favoriet? Het slaatje met rucola. Zondigen doet ze het liefst met een hamburger bij JG Melon in West Village.

Avondeten

Gigi Hadid vindt het heerlijk om zelf te koken en een filmpje te kijken ‘s avonds. Als ze hiervoor geen tijd of zin heeft, haalt ze sushi in Bond Street.

Tussendoortjes

Als je haar nu nog niet aanbidt (écht heel onwaarschijnlijk) dan doe je het nu! Gigi’s go-to afternoon snack is: ijs. Zalig, toch? Haar favoriet ‘the Grasshopper Pie’ vind je bij Emack & Bolio’s. Gigi en ijs op één plaats? Een must-go als je ‘t ons vraagt!

Dit zijn de eetgewoonten van celebs

Een blik in het bord van een topmodel
Dit staat op het menu bij 5 supermodellen
Deze 2 dingen schrapte Blake Lively uit haar dieet voor The Shallows