Je hebt waarschijnlijk al wel eens van het keto-dieet gehoord, maar heb je nog nooit de moed gevonden om het eens te proberen? Dan is dit je kans. Auteur Julie Van den Kerchove maakte een boek met recepten die slechts 15 minuten in beslag nemen én met een vijftiendagenplan. Deze week neemt ze ons haarfijn door haar keto-plan en deelt ze heel wat recepten waarmee jij ook zelf thuis aan de slag kan gaan. Ga je samen met ons de challenge aan?

 

Het principe van het keto-dieet is eenvoudig: doordat je koolhydraatarm eet, raakt je lichaam in een ketogene toestand. Je verbrandt vetten en geen suikers. Maar hoe moet je dan precies aan de slag? Julie legt het uit in haar 15-dagenplan.

Een overzicht:

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

HetKetoPlan-JulieVanDenKerchove

Wil jij het keto-dieet ook wel eens proberen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze week legt Julie Van den Kerchove je haarfijn uit hoe je zelf aan de slag kan gaan met haar vijftiendagenplan en delen wij tal van recepten. Zeg maar bye bye tegen die corona-kilo’s! Alle artikels over het keto-plan kan je met je Feeling-account op deze overzichtspagina lezen.

Meer lezen over gezond eten en keto: